ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
به نظر من بعضی چیزا بابد تو زمان خاص خودش انجام بشه شما تا پزشک عمومی بشی حداقل ۳۴سالته تازه شیفتای سنگین و اینا شروع میشه باز دوباره باید بخونی واسه تخصص باز اون کلی سختی داره خلاصه تا به درامد برسید حداقل چهل سالتونه حالا بماند که این مدت زندگی شخصیتون کاملا تحت الشعاع قرار میگیره
اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمیرسه جواب نمیدم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
نه ولی الان با سهمیه و … به زور قبول میشن نمیبینی کلی پزشک بی سواد داریم نتیجه ی سهمیه ای های ...
همه که سهمیه ندارن کلا پنج درصد مردم سهمیه دارن حالا ازون پنج درصدم قبول میشن وگرنه کسی که سهمیه نداره چطوری ممکنه برا همین میگم کسی که سهمیه نداره وقبول میشع باهوش
اگ علاقه باشه هیچوقت دیر نیست ولی اگ بحث پولش باشه ارزش نداره تو اون ۱۰ سالی که درگیر درسی اگ کار دیگ ای شروع کنی زودتر به درآمد میرسی تا خود پزشکی
نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا