2777
2789
ولی من شنیدم درسای پزشکی چندین برابر از درسال دبیرستان ک واسه کنکور میخونن سختتره

به سختی نیست از همونا بپرس میگن راحت شدیم چون استرس کنکور و اون همه تستو ندارن باید فقط بخونن استرس که نباشه همه چی درست میشه حالا هرچقدرم سخت باشه با خوندن اوکیه کسی که اولش خودش تونسته قبول بشه جزو یک صدم مردم صددرصد هوشش انقدی هست که ادامه بده 

اره عزیزم سخت تر هست ولی میگم کسی که تونسته خودش قبول بشه صددرصد از پس اون درس هاهم برمیاد 

درسته ولی شاید یکی سه سال نشسته خونده پزشکی قبول شده 

ولی یکی واقعا باهوشه همون سال اول پزشکی میاره 

اگه باهوش باشه میتونه از پس درسای پزشکی بر بیاد 

وگرنه نره سمتش بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته ولی شاید یکی سه سال نشسته خونده پزشکی قبول شده  ولی یکی واقعا باهوشه همون سال اول پزشکی ...

یکی که سه سال نشسته خونده لزوما نمیشه گفت همه سال هارو درست خونده من خودم پشت کنکور موندم ولی سال های اولو درست حسابی نخوندم هوشمم خیلی بیشتر از حتی کسایی که همون سال اول قبول نشدن پس دلیل نداره بگی که کسی که سال اول قبول شده هوشش ارومیه که مونده پشت کنکور بیشتره من خودمو با بقیه همکلاسیام که الان پزشکی میخونن و همون سال اول قبول شدم مقایسه میکنم میبینم از نود درصدشون بهترم پس سال سوم قبول شدن نشونه خنگی نیست

اگه فوق العاده باهوشی ذاتا شروع کن وگرنه گیریم کنکور قبول شدی  چجوری درساشو پاس کنی

مث درسای رشته های دیگه😂

کلی میخونه پاس میشه

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
یکی که سه سال نشسته خونده لزوما نمیشه گفت همه سال هارو درست خونده من خودم پشت کنکور موندم ولی سال ها ...

شما پزشکی میخونی عزیزم؟؟

نظرت چیه درمورد رشتت؟؟؟

برگردی عقب باز پزشکیو انتخاب میکنی؟؟؟

شما چی میخونی؟؟؟ بنظرت دیر نیست از سن ۲۷؟

عزیزم من پشت کنکورم ولی می‌خوام دارو قبول بشم ببین پزشکی رفتن غلط از هر نظر که بسنجی شما بخون دارو دندون برو هم سریع تر به درآمد می‌رسی هم انتخابت عاقلانه تره من حتی یکی از اشنا هامون پزشکی میخوند توی ۲۴سالگی رهاش کرد دوباره کنکور داد الان داره داروسازی میخونه چون پزشکی اونم تو سن شما زیاد به صلاح نیست

درسته ولی شاید یکی سه سال نشسته خونده پزشکی قبول شده  ولی یکی واقعا باهوشه همون سال اول پزشکی ...

استدلالتون درست نیست

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...
شما چی میخونی؟؟؟ بنظرت دیر نیست از سن ۲۷؟

منم میخوام بعد لیسانسم بخونم اون موقع دیگه ۲۳ سالم میشه

از سال سوم کارشناسیم زیست و شیمی دارم میخونم

اصلنم برام مهم نیس دیر بشه چون میخوام به علاقم برسم

بعدم درس نخونی مثلا میخوای چی کار کنی؟تهش نشستن تو خونه و در و دیوار نگاه کردنه یا ادامه دادن رشته ای که اولویت اولت نبوده

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
شما پزشکی میخونی عزیزم؟؟ نظرت چیه درمورد رشتت؟؟؟ برگردی عقب باز پزشکیو انتخاب میکنی؟؟؟

نه عزیزم پزشکی نیستم اما خواهرم و دختر عمه هام پزشکین ازین سه تا دوتاشون ناراضین با اینکه از همون اولم رفتن پزشکی میگن اشتباه کردیم