2777
2789
عنوان

بچه ها کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 32 پست

قرنطینه کن خودتو خواهرزاده من ناقل بی علامت بود فقط تستش مثبت شد همه که بد حال نمیشن من خودم ۳روز حالت سرماخوردگی داشتم فقط

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
من روز ۱۲ بدتر شدم و کارم به بستری کشیده شد، بدترین زمانش ۷ تا ۱۴ روزگیست

یعنی روزای اول حالتون خوب بود بعدشماحس چشایی وبویایی داشتین؟

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرنطینه کن خودتو خواهرزاده من ناقل بی علامت بود فقط تستش مثبت شد همه که بد حال نمیشن من خودم ۳روز حا ...

منم توخونه سه تا ماسک میزدم با اینکه خیلییییی ضعیف گرفتم کرونا ازمایش ندادم فقط حس بویایی دوهفته فطع شده بود باحس چشایی مزها غذاروحس نمیکردم  اتاقمم خودم جدا کردم با اینکه شوهرم میگفت کرونا نیست چون خودم حس کردم کروناست

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
قرنطینه کن خودتو خواهرزاده من ناقل بی علامت بود فقط تستش مثبت شد همه که بد حال نمیشن من خودم ۳روز حا ...

بعداز۳روزخوب شدین یابدتربعدحس بویایی داشتین؟

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 

خوب شدم حس بویاییم داشتم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

علاعم براهمه یکی نیست عزیزم

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
خوب شدم حس بویاییم داشتم

ازکجافهمیدین کروناس تست دادین؟

منم توخونه سه تا ماسک میزدم با اینکه خیلییییی ضعیف گرفتم کرونا ازمایش ندادم فقط حس بویایی دوهفته فطع ...

وای من بچه ۴ماهه داشتم تو اتاقش نمیخوابیدم ماسک میزدم رفتم دکتر نگف کروناس که یه تست بنویسه خدا خیلی به بچم رحم کرد اون نگرف بعدن ریزش مو گرفتم رفتم دکتر گف کرونا گرفتی صددرصد اون سرماخوردگی نبود

ازکجافهمیدین کروناس تست دادین؟

بعدش ریزش مو گرفتم دکتر فهمید رفتم داروهامو نگا کردم دیدم دکتر عوضی داروی کرونا داده ولی بهم نگف ممکنه کرونا باشه بااینکه بهش گفتم بچه ۴ماهه دارم

وای من بچه ۴ماهه داشتم تو اتاقش نمیخوابیدم ماسک میزدم رفتم دکتر نگف کروناس که یه تست بنویسه خدا خیلی ...

شوهرتون نگرفت؟شایدواقعا کرونانبوده

یعنی روزای اول حالتون خوب بود بعدشماحس چشایی وبویایی داشتین؟

نه تب داشتمن بدن درد، نه تنگی نفس، فقط چندسالت گلودرد ، حتی روز پنجم دکتر گفت خیلی خفیفه و دارو هم‌ننوشت، روز ۷ وقتی سرپا بودم بیحال میشدم نگو اکسیژنم افت میکنه، باز رفتم دکتر دگزا نوشت ، دگزا هم چون کرتون هیت قند رو میبره بالا ، دیگه روز ۱۲ بستری شدم ، سرفه خیلی کمی داشتم اونم میگم از روز ۱۰‌به بعد، اصلا بد دردیه، بعد ۳۵ روز میگفتم دیگه یکسال طول میکشه خوب سم، ولی در عرض چند روز بهتر شدم و روز ۴۰ یک دفعه کامل کانل خوب شدم، اصلا مشخص نمیکنه حالت رفته رفته چه جور بشه، فقط هر روز ویتامین دی بخور

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
شوهرتون نگرفت؟شایدواقعا کرونانبوده

نه نگرف بعدش ریزش مو شدید گرفتم دکتر تا موهامو دید گف ریزش مو بعد کروناس گفتم نگرفتم گف سرما نخوردی تو یکسال گذشته گفتم خیلی خفیف گف سرما نبود ما سرماخوردگی نداریم 

نه نگرف بعدش ریزش مو شدید گرفتم دکتر تا موهامو دید گف ریزش مو بعد کروناس گفتم نگرفتم گف سرما نخوردی ...

نه من ازروزاول تب وسرفه وبی حالی داشتم الان روز سوم خوبم فقط سرفه خلط دارمیکنم

نه نگرف بعدش ریزش مو شدید گرفتم دکتر تا موهامو دید گف ریزش مو بعد کروناس گفتم نگرفتم گف سرما نخوردی ...

شمااون موقع که گرفتی واکسن زده بودی؟