من سرفه کم .تب روز اول .بی حالی داشتم دومین روز رفتم ازمایش و سیتی گفتن مشکوکی برو آزمایش حلق وبینی الان سومین روزه خداروشکر خوب شدم فقط کمی گلودرد دارم به نظرتون اگه کرونا بود نباید بدترمیشدم؟
مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا....
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
بله کرونا یه بیماری جدیه ولی سیتی روزهای اول فقط و فقط یه اسیب به بدنه نه تاثیری در بهبودی داره نه تاثیری در تشخیص بیماری
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
بعضی کرونا ها خفیفه اما بعضی ها نه احتمالا شما خفیف گرفتید نگران نباش گلم ولی حتما اگ ...
منم کرونا خیلیییی خفیف گرفتم دکترم نرفتم چون مثل سرماخوردگی بود شایدم کمترازسرماخوردگی درحد اب ریزش وحس بویایی دوهفته نداشتم همین یکسال پیش اما العان سه دوز واکسن کرونامو زدم راحتم
خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅