2777
2789
عنوان

بچه ها کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 32 پست
نه نگرف بعدش ریزش مو شدید گرفتم دکتر تا موهامو دید گف ریزش مو بعد کروناس گفتم نگرفتم گف سرما نخوردی ...

چه جوری شوهرت نگرفت خداکنه خواهرمنم نگیره

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 
شمااون موقع که گرفتی واکسن زده بودی؟

نه عزیزم واکسن کجا بود دقیقن پارسال همچین روزی گرفتم جالب اینجاس پدرشوهرم بیمارستان عمل داش من خونه تنها بودم با بچم هیجا هم نرفته بودم حتی تا سوپر مارکت ازکجا گرفتم اله اعلم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جوری شوهرت نگرفت خداکنه خواهرمنم نگیره

خواهرمنم گرف ۳روز پیش من بود ما نگرفتیم معلوم نیس چجوریه پدرشوهرم گرف بیمارستان رف شوهرم پیشش بردش حموم ده روز کنارش ولی نگرف

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب