2777
2789
عنوان

تب ۴٠درجه

1632 بازدید | 52 پست

سلام.دخترم ۲۵ماهشه و یهو و بی دلیل تب میکنه.غروب تب ۴٠درجه داشت.قبلش سردش بود بغلم کرد محکم میلرزید دوس نداشت از کنارش برم.بردم متخصص چون غروب بود میگفت دوساعت معطلی داره اونایی ک از قبل نوبت گرفتن باید برن بعد شما.من براش شیاف گذاشتم و پاراکیدو دادم خونه بعد یه ساعت تبش قطع شد.چون بیقراری میکرد و عرق سرد میزد تنش نتونستم منتظر بمونم رفتم خونه تا بیشتر از این گریه نکنه.

خدایا مرسی😍❤

ابریزش یا سرفه و نفس تنگی نداره.فقط تب و عرق سرد داره.تبم ک میکنه پاهاش و پنجه دستش بخ میشه زیر بغل و سرش و گردنش داغه بعد چند دقیقه پاهاشم داغ میشه.بنظرتون بچم ویروسی شده؟؟مامانم میگ شابد اسیا دومش باشه.اخه تمیذاره دهنشو ببینم گریه میکنه یه مقدارم گلوش التهاب داره

خدایا مرسی😍❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم یه ویروس جدیده.بچه منم گرفته‌.فقط تب ۴۰ درجه داشت با سرفه.بردیم بیمارستان همینارو براش تجویز کردن با پلارژین کیدز

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
خب الان چطوره۴۰درجه برای بچه خطرناکه

الان سوپ دادم بهش.چهار پنج روز اسهال سبک داشت فکر میکردم بخاطر اینه ک کیوی خورده و بهش موز و سیبم دادم همونطوره

خدایا مرسی😍❤

دندون همچین تبی نداره ویروس گرفته

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
عزیز دلم میدونم چقدر سختت هست. اگر بازم تب   داره برو بیمارستان کودکان سرم بزنند فردا برو ...

اره منتظرم فردا بشه چون دیر بودسه تا دکتر رفتم گفتم باید منتظر بمونم چند ساعت.عمومی بردم گفتم بهتر از هیچیه فقط یه سرم خالی داد ک نزدم دعوا داشت شیاف گذاشتم😐😐😐😐

خدایا مرسی😍❤
هر4ساعت استامینوفن بده +پیازحلقه تو جوراب+پاشویه+هوشیاربخوابید

اگر دوساعت بعد از استامینوفن باز تب پایین نبومد شیاف استامینوفن ۱۲۵

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
الان سوپ دادم بهش.چهار پنج روز اسهال سبک داشت فکر میکردم بخاطر اینه ک کیوی خورده و بهش موز و سیبم دا ...

بچه های منم اینجوری شدن البته استفراغ واسهال هم شدن...میگن بیشتربچه هادرگیرمیشن...داروهاشو مرتب بده انشالله که زودی خوب بشه

دنیای من ریحانه ورضا😘
بچه های منم اینجوری شدن البته استفراغ واسهال هم شدن...میگن بیشتربچه هادرگیرمیشن...داروهاشو مرتب بده ...

بچه های شما بخاطر اسیا دوم اذیت شدند؟

خدایا مرسی😍❤
شیاف ۵٠گرفتم ک اگر تب کرد یک و نصف یا دوتا بزارم

دوتا بذار.من یه دونه ۱۲۵ زدم.ولی باز پایین نیومد🤕تاصبح پاشویه کردم.

بچه های منم اینجوری شدن البته استفراغ واسهال هم شدن...میگن بیشتربچه هادرگیرمیشن...داروهاشو مرتب بده ...

یعنی کروناس؟