2777
2789
عنوان

تب ۴٠درجه

| مشاهده متن کامل بحث + 1632 بازدید | 52 پست
خب الان چطوره۴۰درجه برای بچه خطرناکه

الان تنش یخه با عرق رو صورتش.دارم دیوونه میشم خیلی میترسم.صورتشو خشک کردم براش پتو گذاشتم یکم از سرمای تنش گم شد

خدایا مرسی😍❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم یه ویروس جدیده.بچه منم گرفته‌.فقط تب ۴۰ درجه داشت با سرفه.بردیم بیمارستان همینارو براش تجویز کر ...

پلارژین کیدز بهش میدم از غروب.با استامینوفن و یه شربت دیفن برای التهاب گلوش

خدایا مرسی😍❤
اینم یه ویروس جدیده.بچه منم گرفته‌.فقط تب ۴۰ درجه داشت با سرفه.بردیم بیمارستان همینارو براش تجویز کر ...

بچتون بعد چند روز خوب شد؟چند وقت پیش مریض شد؟؟

خدایا مرسی😍❤
پلارژین کیدز بهش میدم از غروب.با استامینوفن و یه شربت دیفن برای التهاب گلوش

خب دیگه دکترم ببری همینا رو میده.ولی برای اطمینان اگر تا فردا پایین نیومد ببر دکتر

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
الان تنش یخه با عرق رو صورتش.دارم دیوونه میشم خیلی میترسم.صورتشو خشک کردم براش پتو گذاشتم یکم از سرم ...

نه خونسردیتو حفظ کن تب بر بده میادپایین ایپوبروفن خیلی خوبه زود اثرمیکنه 

دنیای من ریحانه ورضا😘

فقط به هر طریقی هست  تبش رو کنترل کن   خدائی نکرده تشنج نکنه   حالا به هر دلیلی هست  بعیده برا دندان باشه 

حتی اگر شده  تنش رو سریع با آب ولرم بشوری  بعد لباس بپوشی تنش خیلی موثره     دکتر پسرم میگفت 

فقط به هر طریقی هست  تبش رو کنترل کن   خدائی نکرده تشنج نکنه   حالا به هر دلیلی هست & ...

بردمش حموم میلرزید داشتم خفه میشدم از ناراحتی الانم انقدر ترسیدم فشارم افتاده انرژیم خالی شده هر چی اب قند میخورم خوب نمیشم😢

خدایا مرسی😍❤