2777
2789
عنوان

تب ۴٠درجه

| مشاهده متن کامل بحث + 1632 بازدید | 52 پست
نه کرونانیس یه ویروسه...بجه های من یه هفته ای خوب شدن شایدم کمتر

بچه منم ۳ روزه خوب شد حالا داده به من🤕از دیشب افتادم تو رختخواب.بدن درد و تب و سرفه دارم.دقیقا علایم بچم

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
بچتون بعد چند روز خوب شد؟چند وقت پیش مریض شد؟؟

۳ روزه خوب شد.دوشب تب ۴۰ درجه داشت روز سوم رو به بهبودی رفت.امروز روز چهارمشه خوب خوبه.فقط تو دماغی حرف میزنه.بینیش هیچی هم نداره‌

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقت طول کشبد خوب شه؟؟

دوشب و ۳ روز

فک نکنم😐

نه نیست.تو بیمارستان دکتره نگفت کروناس.گفت اینم یه ویروسه.

بچه منم ۳ روزه خوب شد حالا داده به من🤕از دیشب افتادم تو رختخواب.بدن درد و تب و سرفه دارم.دقیقا علای ...

آخی عزیزم...رفتی دکتر؟منم مریض شدم خیلی سخت بود بچه هام مریض خودم مریض...یه وضعی بوداصلا...فشارمم ۸بود

دنیای من ریحانه ورضا😘
ابلیمو عسل میدم عزیزم

انشالله خوب بشه همین امشب؛من سیب زمینی هم میذارم رو صورت وشیکم.پیاز هم که یکی ازبچه ها گفت انجام بده اگه همکاری میکنه.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بردمش حموم میلرزید داشتم خفه میشدم از ناراحتی الانم انقدر ترسیدم فشارم افتاده انرژیم خالی شده هر چی ...

ببین عزیزم  وقتی هم می لرزه    سریع پتویی چیزی گرمش کن  و محکم بغلش کن   چون سعی میکنی با تب بر دمای بدنش رو بیاری پائین لرز میکنه      مراقب باش زیاد از حد هم تب بر ندی    با این اختلاف دمای بدنش اذیت میشه 

اینا صحبت های دکتر پسرم هست که میگم چون‌زیاد تب میکرد قبلا 

حتمن میبرم میترسم عفونت داشته باشه بدنش

ببر.انشالله هیچی نیست

انشالله خوب بشه همین امشب؛من سیب زمینی هم میذارم رو صورت وشیکم.پیاز هم که یکی ازبچه ها گفت انجام بده ...

الان خابه براش جوراب پوشیدم میرم الان پیاز حلقه کنم بزارم تو جورابش

خدایا مرسی😍❤
آخی عزیزم...رفتی دکتر؟منم مریض شدم خیلی سخت بود بچه هام مریض خودم مریض...یه وضعی بوداصلا...فشارمم ۸ب ...

نه نرفتم.دارو خریدم همونا رو میخورم.استامینوفن و کلداکس و پلارژین و آزیترومایسین.شانسی که آوردم بعد بچم گرفتم اونو خوبش کردم بعد خودم تفتادم.وگرنه وضع خراب میشد.الهی😢خیلی سخته.از دیشب دست به خونه نزدم یه وضعیه اصلا.نمیتونم سرپا بشم.اززیر لحاف میام بیرون سردم میشه

داروهاتون چی بود؟

پاراکید.شیاف ۱۲۵ استامینوفن.شربت پلارژین کیدز.قطره سدیم کلراید برای بینی.میخواست دیفن تجویز کنه گفتم حساسیت داره گفت پس همون پلارژینو بدی کافیه.