2777
2789
عنوان

کاربر vegiar

| مشاهده متن کامل بحث + 2481 بازدید | 179 پست
فک کنم شما ارتباط بین آمینو اسید و.پروتئین رو متوجه نشدید  آمینو اسیدها (که جهان رو ساختن از ن ...

من یک نظریه دیگه هم گفتم ممکن بود تک سلولی از یک شهاب سنگ اومده باشه و جایی که قبلا اون شهابسنگ بوده برابر با آزمایش میلر باشه

آمینو اسید بر اثر واکنش های شیمیای گاز آمونیاک به وجود میاد 

نپرسیدم آمینو اسید چطور به وجود اومده 

لطفا متن رو دوباره بخونید و متوجه بحث بشید!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک واقعیت علمی ؟!  میدونید که واقعیت علمی موضوعاتی هست که طبق دلایل علمی به اثبات رسیده  ...

اگه نمیدونید بگم که اگه فقط یک درصد شباهت ژنتیکی بین انسان و شامپانزه بیشر بود توان جفت گیری با همو داشتن مثل سگ و گرگ که نتیجش میشه گرگاس که قابلیت تولید مثل هم داره راستی میدونید سگ چگونه به وجود اومد؟

موجودی به نام سگ وجود نداره (در طبیعت) گرگ ها باقیمانده غذای اجدا مارا میخوردند و کم کم به اجداد ما نزدیک شدند و توانستند با هم همزیستی داشته باشند بعد از هم زیستی انسان ها خودشون کمی غذا به گرگ ها میدادند و از گرگ ها برای کار های مختلف استفاده کردن کم کم این گرگ ها تکامل پیدا کردند و وفادار تر شدن و شد سگ امروزی البته نه سگ های تراژتن آزمایشگاهی

من یک نظریه دیگه هم گفتم ممکن بود تک سلولی از یک شهاب سنگ اومده باشه و جایی که قبلا اون شهابسنگ بوده ...

عجب ...

عزیزم ازمایش میلر برحسب شرایط جوی " زمین" بود ! 

حداقل تاریخچه این ازمایش رو بخونید ! 

ضمن اینکه برای این فرضیه هم باید شهاب سنگ دارای گازهای متان و بخار آب و... بود و این.میلر باید میدونست ! 

دلیل. علمی برای رد فرگشت ؟  سیستم انتی اکسیدان  در بدن ما 30 تریلیون سلول وجود دارد . ا ...

توجه کنید سلول امروز سلول سه میلیارد سال پیش (نیست) 

گفتم که حیات همینجوری به وجود نیومده کلی تک سلولی به وجود اومدن و نابود شدن همونجور که خرس های قهوه ای در سرما شمال مردن و فقط بچه هایی که روشن تر بودن زنده موندن  سلول سه میلیارد سال پیش آنقدر ساده و متفاوت بود که نمیتوانست دچار خیلی از مشگلات شود چون یک مدار لامپ نمی تواند دچار مشگلات یک ابر کامپیوتر شود زیرا مدار لامپ یک ماشین ساده است و ملشین های ساده مشگلات ساده دارند بازم میگم اولین سلول تشگیل دهنده فرگشت نبود حتی خیلی از سلول ها که قابلیت تولید مثل داشتن نابود شدن چون اونا هم نتونستن شاید صد ها سال طول کشیده که سلولی پدید بیاد که بتونه سازگار باشه در رابطه با فرگشت در کتاب پیشدانشگاهی اشاره شده

اگه نمیدونید بگم که اگه فقط یک درصد شباهت ژنتیکی بین انسان و شامپانزه بیشر بود توان جفت گیری با همو ...

میدونستین میزان شباهت از نظر علم ریاضی یک چیز غیرممکنه و اگه شباهت انسان و شامپانزه رو قبول کنیم باید علم  ریاضی رو رد کنیم؟! 

من از شما دلیل علمی خواستم برای این واقعیت علمی ! 

نه حدس های احتمالی از شباهت! 

علم دلیل میخاد و اثبات ...صرفا بخاطر شبیه بودن مساله ای اتیکت واقعیت علمی چسبانده نمیشه ...

عجب ... عزیزم ازمایش میلر برحسب شرایط جوی " زمین" بود !  حداقل تاریخچه این ازمایش رو بخونید ! ...

عزیزم فکر کنم شما دوست نداری بفهمی آزمایش میلر ثابت کرد وجود آمدن تک سلولی ممکنه همین میتونه وجود آمدن آدم و هوا رو رد کنه و آزمایش میلر هم در حال تحقیق برای تکرار دوباره هست 

میدونستین میزان شباهت از نظر علم ریاضی یک چیز غیرممکنه و اگه شباهت انسان و شامپانزه رو قبول کنیم بای ...

اصلا یک سوال چرا همه موجودات شباهت ژنی دارن؟

لابد خدا همرو از یک متریال ساخته که شباهت دارن

توجه کنید سلول امروز سلول سه میلیارد سال پیش (نیست)  گفتم که حیات همینجوری به وجود نیومده کلی ...

جوابهای تکراری و خارج از بحث ! 

سبستم دفاعی برای زنده موندن سلول لازمه اگه این سلول اولیه انتی اکسیدان نداشته چطور زنده مونده ؟

سلولی که روزانه ده هزار حمله دریافت میکنه چطور میلیون سال زنده مونده ؟ 

یعنی تا تکامل یافتنش نیازی به انتی اکسیدان نداشته بعدا د اینو ساخته؟ ولی تحقیقات اینو نمیگن ! 

جوابهای تکراری و خارج از بحث !  سبستم دفاعی برای زنده موندن سلول لازمه اگه این سلول اولیه انتی ...

کامل بخونید حرفمو و فکر کنید

صد ها هزار سلول از بین رفتن فقط یکی تونست با محیت سازگار بشه درباره آمیب ها هم حتما تحقیق کنید

عزیزم فکر کنم شما دوست نداری بفهمی آزمایش میلر ثابت کرد وجود آمدن تک سلولی ممکنه همین میتونه وجود آم ...

اتفاقا آزمایش میلر از دلایل اثبات خداباوری هست 

در شرایط جوی زمین تاکنون هیچ آزمایشی نتونسته تک سلولی تولید کنه ....

شما دوست ندارید " شرایط یکسان" " نتیجه یکسان" رو درک کنید . 

برای همین یک ازمایش که در شرایط دیگه که واقع گرایانه نیست انجام شده رو تعمیم میدید به واقعیت و شرایطی که وجود داره ... ! 

کامل بخونید حرفمو و فکر کنید صد ها هزار سلول از بین رفتن فقط یکی تونست با محیت سازگار بشه درباره آم ...

فقط یکی تونست با محیط سازگار بشه ؟؟؟

همین یک جمله کافی بود برای نشون دادن میزان اطلاعاتتون ....

برای سازگاری ، انتی اکسیدان کمکی نقش داره ...یعنی سازگاری با محیط رو نقض نمیکنه.ولی کو انتی اکسیدان؟!!!!

باز رسیدیم سر خط اول !

مطمئنید من بیشتر به مطالعه احتیاج دارم ؟ ! 

اتفاقا آزمایش میلر از دلایل اثبات خداباوری هست  در شرایط جوی زمین تاکنون هیچ آزمایشی نتونسته ت ...

شما هم نمیخوای بفهمی نتیجه معتبر تر از دلیله شما میتونی اینو رد کنی که ممکنه شهابسنگ از فضا اومده باشه در جای که شرایط آزمایش میلرو داشته باشه

اون کتب که گفتمو حتما بخونید و بعدش بحثو ادامه بدید لطفا

شما هم نمیخوای بفهمی نتیجه معتبر تر از دلیله شما میتونی اینو رد کنی که ممکنه شهابسنگ از فضا اومده با ...

نتیجه معتبر تر از دلیله! 

بی منطق ترین جوابی که میتونستید بدید 

در علم نتیجه فقط برررسی نمیشه ( برخلاف شما) 

دلایل ، راه و روش و شرایط بررسی میشن آزمایش ها بر حسب نتیجه طبقه بندی نمیشه 

نتیجه و شرایط همزمان وارد عمل میشن 

شما میگید جهان خود ب خودی تک سلولی ساخته 

علم میگه بیا این شرایط جهان تو هم یه دونه تک سلولی بساز 

شما نمیتونی بگی نه من شرایطو خودم انتخاب میکنم نتیجه مهمه ! 

لطفا این منطقو هیج کجا نگید... برای خوبی خودتون میگم ! 

حالا از فرگشت به سمت شهاب سنگ صعود کردید ؟ 

ازمایش میلر بر حسب شرایط جوی زمین بود چون اون زمان فکر میکردن گازهای موجود در زمین همین ها هستن حرفی از شهاب سنگ نبود! 

و نظریه شهاب سنگ هم دلایل و ایرادات خودشو داره مثلا شهاب سنگ ها در برخورد با جو زمین میتونن نابود کننده باشه و یا تبخیر بشن ... که این اصلا مربوط به بحث ما نیست !