2777
2789
عنوان

کاربر vegiar

| مشاهده متن کامل بحث + 2481 بازدید | 179 پست
و اقتصادی و درد مردم درجا میترکید 

دقیقا. حالا یه کلمه اگه کسی از گرونی و درد جامعه میگفت سریع نی نی یار تگ میکردن 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می‌بینید عزیزم اینا دارن به من میپرن. من یه تذکر به اون آقا دادم تازه نی نی یار هم تگ نکردم اون وقت ...

نه ..چون اینجا فضا برای اینطور مباحث بسته اس و زود گزارش میزنن و اجازه مباحثه نمیدن دوستان اونطور واکنش نشون دادن ...

شما پاسوز کسایی شدید که با مسائل تعصبی برخورد میکنن ...

نه کتاب ها مگر اینکه ممنوعه باشه انقد درباره این تمدن ها عظیم بنویسه وگرنه کتاب های الان تا حده زیاد ...

زبانت چطوره😁

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
فقط اونایی که اومدین دعوا کی وقت کردید بخونید این همه رو که ادعاتونم میشه 

عزیز میشه بحث رو تبدیل به دوستی کنیم ؟

دقیقا. حالا یه کلمه اگه کسی از گرونی و درد جامعه میگفت سریع نی نی یار تگ میکردن 

اون آقا هم‌ترکید بدتر حالم رو میدونی چی بد کرد تو همون تاپیک در مورد آئیست ها چندین نفر بودن که هم نظر بودن با ایشون و خدا رو قبول نداشتن 

افتضاح😂❤

بازم درخواست دوستی بده یکاریش میکنیم همون سانسور شدش هم برای اولش خوبه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
😕😕هر چی از دهنش در اومد گفت دیگه ادمی که نمیتونه خودشو کنترل کنه ارزش جواب دادنم نداره

نه اینکه شما ارزش جواب دادن داری؟ ریپلای کردی جوابتو مودبانه دادم بعد دیدم با یه کاربر دیگه داری مثل خاله زنک ها درباره ی من بد میگی. عجبا. شما که اینقدر ادعای اطلاعات و سوادت میشه نمی دونی با بزرگتر چطور باید صحبت کنی اونم بزرگتری که داره بهت احترام میذاره؟ 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

نه ..چون اینجا فضا برای اینطور مباحث بسته اس و زود گزارش میزنن و اجازه مباحثه نمیدن دوستان اونطور وا ...

دقیقا. من اصلا به این تاپیک کاری نداشتم. رفتم تاپیک های ایشون رو خوندم حالم بد شد که چطور اینقدر واضح دارن تبلیغ ضد خدایی می کنن و تاپیک هاشون سرجاشه؟ یعنی مقامات مملکت بالاتر از خدا هستن که درباره ی اونا نمیشه بد گفت ولی میشه به کلی خدا رو منکر شد و درباره ش بد بگی و آب از آب تکون نخوره؟ 

خوشحال میشم ریپ نزنی خانوم اوک؟

شما اول ریپ زدی بعدش هم بی ادبانه جلو روم با یه کاربر دیگه حرف زدی. اینقدر جرات و شهامت داشته باش که حرفی داری رو خودم ریپ بزن. اوک؟ 

اون آقا هم‌ترکید بدتر حالم رو میدونی چی بد کرد تو همون تاپیک در مورد آئیست ها چندین نفر بودن که هم ن ...

متاسفم واقعا. من آدم خیلی مذهبی نیستم ولی عاشق خدا هستم و ناراحت میشم وقتی میبینم کسی تبلیغ خدا ناباوری کنه 

ادامه بحث با کاربری جدید ایشون در تایپک

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7835682/کاربر-بانو-رخساره