2777
2789
عنوان

کاربر بانو_رخساره

389 بازدید | 6 پست

@بانو_رخساره امروز داشتم با یه تکامل گرا بحث میکردم میگفت زمین در چهار میلیارد سال پیش بر اثر واکنش های شیمیای آب های زمین مثل سوپ پر از مواد بودن و ممکنه آنتی اکسیدان هم در اون زمان وجود میداشته و میگفت که جزئیات فرگشت ثابت شده نیست و اختلاف نظر توش هست اما خود فرگشت ثابت شدست و گفت که در فرگشت خرس های قهوه ای به قطب شمال رفتن در اونجا خرس هایی که رنگ روش تری داشتن باقی موندن  و بچه های اونا که بازم رنگ روشن تری داشتن باقی موندن این انتخاب طبیعی آنقدر ادامه پیداکرد که خرس های سفید پدید اومدن و میگفت تکامل فقط جهش ژنی نیست 

و میگفتن تنها مشگل آزمایش میلر این بود که گاز هایی که استفاده کرده بود گاز هایی بود که ثابت نشده بود در اون زمان وجود داشته باشه یعنی میگفت هنوز معلوم نیست در اون زمان چه گاز هایی وجود داشته و ثابت شده نیست و در رابطه با  پروتئین میگفت در آزمایش میلر آمینو اسید ها و پروتئین ها پدید اومدن میشه توضیح بدید؟

احساس میکنم شما همون کاربر vegiarهستید ...

کاربر یک روزه که در مورد ایشون تایپک زده !

حرکت هوشمندانه ای نبود ... به هرحال فرقی نداره کی باشید مهم بحث هست!

*در چهار میلیارد سال پیش بر اثر واکنش های شیمیای آب های زمین مثل سوپ پر از مواد بودن و ممکنه آنتی اکسیدان هم در اون زمان وجود میداشته*

جواب : انتی اکسیدان سیستم دفاعی هست که در خود سلوله ، جز جدا شده ی نیست که وجود داشته باشه و بعدا بچسبه . این چه نظر به دور از علمی هست که فرمودید؟

دیشب بهتون گفتم که در مورد انتی اکسیدان تحقیق کنید

ضمن اینکه در باور خود تکامل گرا ها و به عقیدشون

" تک سلولی تونسته بدون انتی اکسیدان و سیستم دفاعی دوام بیاره"

یعنی گفته نشده سیستم انتی اکسیدان داخل سوپه ، خودشون میدونن انتی اکسیدان جز جدا نیست ( برخلاف شما) !

مساله ی خرس هارو هم از طریق اپی ژنتیک گفتم در این مورد مطالعه کنید .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

*میگفتن تنها مشگل آزمایش میلر این بود که گاز هایی که استفاده کرده بود گاز هایی بود که ثابت نشده بود در اون زمان وجود داشته باشه یعنی میگفت هنوز معلوم نیست در اون زمان چه گاز هایی وجود داشته و ثابت شده نیست

اگه تاریخچع ازمایش میلر رو بخونید متوجه میشید که این ازمایش در زمان خودش بسیار سرروصدا کرد چون اون زمان فکر میکردن گازهای جو زمین همونایی هستن که میلر استفاده کرده ، یعنی میلر اون گازهارو گازهای اولیه جو زمین میدونست . تک سلولی در اون ازمایش تولید شد و همه گفتن برای خودبخودی  به وجود اومدن جهان یک دلیل علمی پیدا شده .

بعدا با ازمایش دهانه اتشفشان و بررسی هیدروژن متوجه شدن گازهای زمین گازهای دیگه ای بودن

میلر دوباره ازمایشش رو با گازهای واقعی امتحان کرد ولی نتیجه نگرفت

برای همین این ازمایش از اعتبار ساقط شده

حتی اگه اون زمان نمیدونستن چه گازهایی وجود داره الان میدونن ... و الان نتیجه ای وجود نداره که بهش استناد کرد و ازش دفاعیه ساخت !

فقط اونجایی که گفتید " تنها" ایراد ازمایش میلر !

از دیگر ایرادات ازمایش میلر :

در صورتی که تله سرد( منظور سرد کردن ازمایش توسط میلر بود)  وجود نداشته باشد مواد تولید شده تحت تاثیر انرژی که آن را به وجود آورده بود، از بین می رفت. در شرایط اولیه حیات تله سرد وجود نداشت.

مخلوط به دست آمده از آزمایش شامل اسید آمینه هایL و D است. در صورتی که فقط نوع L در موجودات زنده وجود دارد.

مسئله بعدی اینست که قند ها و اسید آمینه ها با یکدیگر ترکیب می شوند و باعث تخریب یکدیگر می شوند.لذا اسید امینه در حضور مولکول های قند باقی نمی ماند.

کلسیم با اسید فسفریک ترکیب می شود. تمام اسید فسفریک به صورت نمک غیر محلول در می آید و در کف اقیانوس ها رسوب می کند. بنابراین فسفاتی برای تشکیل DNA و RNA باقی نمی ماند.

و اینها ایرادات علمی این ازمایشه . ولی چون بحث دفاعیه ساختن از این ازمایش هست ،  فقط متفاوت بودن گازها رو برای بی اعتباری این ازمایش به پیش میکشیم ...

پروتئین میگفت در آزمایش میلر آمینو اسید ها و پروتئین ها پدید

جواب : اینو خود من هم دیشب گفتم آمینو اسید ها به هم متصل میشن و پروتئین تشکیل میشه یعنی آمینو اسید ساخت چهان رو از پروتئین شروع کرده

سوال من این بود

برای تشکیل پروتئین dna  لازمه

و برای تشکیل dna پروتئین لازمه

سوال اینه اول کدومش بوده ؟!

*میگفتن تنها مشگل آزمایش میلر این بود که گاز هایی که استفاده کرده بود گاز هایی بود که ثابت نشده بود ...

منبعی دارید من خودم به خدا اعتقاد دارم و البته به نظریه داروین فقط دارم تحقیق میکنم و سوال میپرسم صحبت های اون کاربر رو هم شنیدم و جالب ترینش این بود که اگه آدم و هوا وجود داشتن چرا سی گونه انسان وجود داشته واقعا مغزمو درگیر کرده 

منبعی دارید من خودم به خدا اعتقاد دارم و البته به نظریه داروین فقط دارم تحقیق میکنم و سوال میپرسم صح ...

منابع: 

مجله علمی Answers

خود مجله EARTH که طرفدار تکامله 

مقاله ظهور حیات در National Geographic

و بسیاری از مقاله هایی که در مورد تکامل نوشته شده این موضوع اومده !-

ضمنا با نوشتن " ادم و هوا" مطمئن شدم که شما خود کاربر vegiar هستید 

هیچوقت مخاطبتون رو "احمق" فرض نکنید !