2777
2789
عنوان

کاربر vegiar

| مشاهده متن کامل بحث + 2481 بازدید | 179 پست
بنظرم اینقدری بچه نیستیم که درو ببندیم و از ترس دعوا جمع کنیم بریم  یعنی زمانش نرسیده با عقاید ...

عزیزم میبینی که امکانش نیست تا دو کلمه حرف بزنی حرف تعلیق و فلان میاد

من خودم تازه از تعلیق دراومدم خب

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐🔒🔒🔒

قفل یعنی؟

بنظرم اینقدری بچه نیستیم که درو ببندیم و از ترس دعوا جمع کنیم بریم  یعنی زمانش نرسیده با عقاید ...

والا دارن پاره میکنن مارو تا میگیم بحث دینی نیست علمیه دیگه برسه به اینکه بخوایم بحث علمی کنیم

مهرابان عزیز حسن نیتتون رو.درک میکنم  لطفا سعی کنید بحثی انجام نشه ❤

می‌بینید عزیزم اینا دارن به من میپرن. من یه تذکر به اون آقا دادم تازه نی نی یار هم تگ نکردم اون وقت اینا اومدن برای من شدن کاسه ی داغ تر آش 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

مسائل قشنگ تری هم برای مطالعه هست احساس میکنم نظریه داروین به جایی نرسه اخرشم البته دربارش مطالعه نک ...

این بحثایی ک گفتن داروینو اینا کتاب زیست دبیرستان بود جمله هاشونم دقیقا شبیه جملات همون کتاب خیلی فکر نکن چیز پیچیده ایه.جمله بندیشو قلمبه سلمبه میکنن

تمدنای فرازمینی بنظرم جالب باشه

کتابی میشناسی در این مورد؟

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
عزیزم میبینی که امکانش نیست تا دو کلمه حرف بزنی حرف تعلیق و فلان میاد من خودم تازه از تعلیق دراومدم ...

اتفاقا منم تازه از تعلیق اومدم 

ولی کم کم یادمی گیریم بدون دعوا بحثو پیش ببریم 

منظورم شمایی ک راجب اون کاربر نظر دادین و اینطور جوابش رو دادین

ممنون از محبتت ❤

بابا مطمنم یک سطر از این تاپیکو نخونده فقط اومده شمشیر بکشه

حالا مطمئنا اگه کسی میومد تاپیک مذهبی میزد همینا نی نی یار رو تگ میکردن براش فقط من موندم چطور تاپیک های اون آقا سرجاش مونده؟ 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

والا دارن پاره میکنن مارو تا میگیم بحث دینی نیست علمیه دیگه برسه به اینکه بخوایم بحث علمی کنیم

اشکالی نداره ایشون بخاطر تایپک.های منظور دار اون آقا گفت و منظور بدی نداشت 

مطمئنم اینقدر بالغ هستید که حسن نیت ایشونو درک کنید❤

اشکالی نداره ایشون بخاطر تایپک.های منظور دار اون آقا گفت و منظور بدی نداشت  مطمئنم اینقدر بالغ ...

ممنونم از درکتون 💖

این بحثایی ک گفتن داروینو اینا کتاب زیست دبیرستان بود جمله هاشونم دقیقا شبیه جملات همون کتاب خیلی فک ...

نه کتاب ها مگر اینکه ممنوعه باشه انقد درباره این تمدن ها عظیم بنویسه وگرنه کتاب های الان تا حده زیادی سانسور میشن