2777
2789
عنوان

کاربر vegiar

| مشاهده متن کامل بحث + 2481 بازدید | 179 پست
ولشون کن‌عزیزم بعضیا‌فاز بر میدارن من اول با شما مخالفت کردم ولی رفتم دیدم تاپیک های اون آقا در رابط ...

مرسی عزیزم که در مقابل فهمیدن مثل بعضیا مقاومت نمی کنید. اینا بعضیاشون تو دوران بلوغ هستن دنبال هیجان و بحث جنجالی اصلا متوجه نمیشن من درباره ی چی دارم صحبت می کنم 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در این باره اگر دوست داشتی مطالعه کنی بیا باهم شروعش کنیم

مسائل قشنگ تری هم برای مطالعه هست احساس میکنم نظریه داروین به جایی نرسه اخرشم البته دربارش مطالعه نکردم ها

مثلا درمورده نیروهای نوری

ماوراء

تمدن های فرازمینی

زمین تخت یا گرد

این ها قشنگه که دربارش مطالعه کنیم نظرت چیه🤔

جناب کاربر آقا این بحث هایی که اینجا راه انداختید ممنوعه. گزارش بخورید کاربریتون لغو میشه

مگه حالا کدوم احمقی میخواد گزارش بزنه که گزارش رو بخوره و لغو . بشه ؟ اجازه میدید چهار تا چیز جدید به چشم و گوشمون بخوره ؟ 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
لذت بردم از جوابت

نمیدونم کیو میگید 

ولی ممنون که خوندید ❤

فقط میخان همه جا مخالفت کنن 

خیلی هم ادعای فهم و روشنفکری و علم بالا دارن نمی دونن اینارو تا تهش رو ما خوندیم اونم 10 سال پیش 😂

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

و اسی که قفل نمیکنه😄

بنظرم اینقدری بچه نیستیم که درو ببندیم و از ترس دعوا جمع کنیم بریم 

یعنی زمانش نرسیده با عقاید مخالف در کنار هم بحث کنیم؟

مگه حالا کدوم احمقی میخواد گزارش بزنه که گزارش رو بخوره و لغو . بشه ؟ اجازه میدید چهار تا چیز جدید ب ...

احمق اونیه که این راجیفی که این آقا میگه رو چیز و علم جدید میدونه.وقتی نمی فهمی که با مغالطه فقط می خواد نظریاتشو اثبات کنه و چیو می خواد ترویج بده پس بهتره بالای منبر نری 

احمق اونیه که این راجیفی که این آقا میگه رو چیز و علم جدید میدونه.وقتی نمی فهمی که با مغالطه فقط می ...

مهرابان عزیز حسن نیتتون رو.درک میکنم 

لطفا سعی کنید بحثی انجام نشه ❤