2777
2789
عنوان

کاربر vegiar

| مشاهده متن کامل بحث + 2481 بازدید | 179 پست
علمی نیستن بعضی تاپیک هاشون هم ترکیده. ایشون اگه علمی می خواستن بحث کنن این همه استارتر با دلایل علم ...

همون افراد سن کم عقلشون در حده همین اقا میکشه چون تاپیک هایی که ایشون زدن من درمورده ۹۰ درصدشون مطالعه داشتم با ۱۸ سال سنم!علم یا حالا از نظره شما ترویج کافری همه جا هست بحث نکنید تو اینجور مواقع همون بهتره بیخیال باشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره مغزاشون خیلی بستست یه جوری رفتار میکنن بعد میگن چرا از دین زده اید همین تعصب ها حاله ادمو از همه ...

چون نمیفهمن زورشون گرفته

حوصله گشتن هم ندارن

کلا یه تابلو ورود ممنوع درمقابل اطلاعات جدید

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
بحث الکی میکنن یع جوری حرف میزنن انگال تو این دنیا زندگی نمیکنن

اصلا بحث وجود خدا نیست اطلاعاتی ک شیر شد جالب بود 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
همون افراد سن کم عقلشون در حده همین اقا میکشه چون تاپیک هایی که ایشون زدن من درمورده ۹۰ درصدشون مطال ...

بله عزیزم البته کم سن که گفتم قصد جسارت به شما نداشتم منظورم افرادی بود که سنشون کمه و مطالعه نداشتند و در دوران بلوغ هستند و تحت تاثیر 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

شبگرد و اقیانوس آرام عزیز 

لطفا سعی کنید در کامنتهاتون به کسی توهین و بی احترامی نشه ❤

اسی لطف کن نرو تو افق محو نشو عزیزم بیا این تاپیکتو ببند

چرا ؟

واقعا که بعضیا خیلی کم فهم تشریف دارید. من بحثم این تاپیک نیست بحثم تاپیک هایی هست که این آقا با منظور زده. بعدشم حرفی دارین رو خودم ریپلای کنید نه مثل خاله زنک ها با خودتون حرف بزنید 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

واقعا که بعضیا خیلی کم فهم تشریف دارید. من بحثم این تاپیک نیست بحثم تاپیک هایی هست که این آقا با منظ ...

ولشون کن‌عزیزم بعضیا‌فاز بر میدارن من اول با شما مخالفت کردم ولی رفتم دیدم تاپیک های اون آقا در رابطه با چیه سه سوته گرفتم

اره👍هر چند که درمورده نظریه داروین اطلاعات زیادی نداشتم ولی برای منم جالب بود

در این باره اگر دوست داشتی مطالعه کنی بیا باهم شروعش کنیم