2777
2789
عنوان

کاربر vegiar

| مشاهده متن کامل بحث + 2481 بازدید | 179 پست
کسی میدونه چگونه باید دیلیت اکانت کنم؟

باید تاپیک بزنید به نی نی یار شب بگید تعلیقتون کنه 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شما اینجا جوابشونو دادین تاپیک هایی که میزنن چی؟ 

اگه تایپکی زد مشخص میشه ایشون داره از کم اطلاعاتی مردم سواستفاده میکنه و همین برای بی اساس بودن عقیدش کافیه ...

چه ما بخایم و چه نه اون کار خودشو میکنه ...

خب داریم میخونیم دیگ یعنی چی که ممنوعه

انقدر مغزاتون بستس ک تحمل یک حرف ضد اعتقاد خودتونم ندارین

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

کلا بحث این آقا اینه بگه خدا وجود نداره 

هیچ وقت با هیچ دینی مخالف نداشتم 

نه مسیحی ن یهودی ن غیره چون تو همه اشون ب خدا اعتقاددداشتن 

ولی اونی که کلا خدارو نفی میکنه رو هیچ وقت درک نمیکنم

خب داریم میخونیم دیگ یعنی چی که ممنوعه انقدر مغزاتون بستس ک تحمل یک حرف ضد اعتقاد خودتونم ندارین

اره مغزاشون خیلی بستست یه جوری رفتار میکنن بعد میگن چرا از دین زده اید همین تعصب ها حاله ادمو از همه چی به هم میزنه دیگه

بله بیشترشون علمی بودن وارد همشون نشدم که بخونم البته بذارید ببینم

علمی نیستن بعضی تاپیک هاشون هم ترکیده. ایشون اگه علمی می خواستن بحث کنن این همه استارتر با دلایل علمی و منطقی باهاشون بحث کردن ولی ایشون فقط مغالطه میکنن. ممکنه بعضی افراد کم سن هم تحت تاثیر قرار بگیرن با حرف هاشون 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )