2777
2789
عنوان

کاربر vegiar

| مشاهده متن کامل بحث + 2581 بازدید | 179 پست
مدیر مدرسه اومد فرارررر

بله با کسی که تفکرات پوسیده ی ضد خدایی رو میخواد رواج بده اونم تو سایت بارداری مخالفم 

اعتقادات و گفتار و رفتارم جوریه که مؤمن توی جمع کافرا و کافر توی جمع مؤمن هام :/پس الکی منو به گروه و دسته ای نچسبونید چون هیچ جمعی منو گردن نمی گیره :))

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بحث دینی و مذهبی ممنوعه. دیگه چه برسه به ایشون که دارن آئیست بودن رو رواج میدن 

اشکالی نداره که ایشون از عقیدشون بگن . 

مهم دلایلی هست که میارن و وقتی دلایلشون منطقی نبود و جوابی داشت سوالات و ابهامات شخص های دیگه هم حل میشه ...

بحث سر تکامل داروین هست نه خدا

شما آئیست هستید و تو تاپیک هاتون و بحث هاتون می خواید خدا ناباور بودن رو رواج بدین درصورتی که بحث مذهبی اونم از نوع حرفایی که شما میزنید اینجا به شدت ممنوعه 

اعتقادات و گفتار و رفتارم جوریه که مؤمن توی جمع کافرا و کافر توی جمع مؤمن هام :/پس الکی منو به گروه و دسته ای نچسبونید چون هیچ جمعی منو گردن نمی گیره :))

کاربر مرد هستن ایشون دیگه 

ممنون که گفتین ❤

اشکالی نداره که ایشون از عقیدشون بگن .  مهم دلایلی هست که میارن و وقتی دلایلشون منطقی نبود و ج ...

خب شما اینجا جوابشونو دادین تاپیک هایی که میزنن چی؟ 

ممنون که گفتین ❤

خواهش می کنم. فکر کردم میدونین 💖

کسی چیزی و رواج نداده تاپیک زدن از اون اقا سوال کردن اومد جواب داد از نظره علمی حرف زدن نه دینی تمام

تاپیک های این کاربر آقا رو دیدین؟