2777
2789
عنوان

کاربر vegiar

| مشاهده متن کامل بحث + 2481 بازدید | 179 پست
ممنون بابت این تاپیک مفیدتون. جدا لذت بردم👌🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

ممنون از شما 

فقط یکی تونست با محیط سازگار بشه ؟؟؟  همین یک جمله کافی بود برای نشون دادن میزان اطلاعاتتون .. ...

کتابو بخونید درباره این هم توش نوشته به نظرتون بر اثر انتخاب طبیعی نمیشه آنتی اکسیدان تولید بشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هم نمیخوای بفهمی نتیجه معتبر تر از دلیله شما میتونی اینو رد کنی که ممکنه شهابسنگ از فضا اومده با ...

ممکنه شهابسنگ از فضا اومده باشه در جای که شرایط آزمایش میلرو داشته باشه

این گفته ی شماست ! 

شما دارید " احتمال" میدید که ممکنه جای پیدا بشه که بتونه ازمایش میلر رو ثابت کنه .

پس تا پیدا شدن اون مکان صبر کنید و.دیگه جایی نگید که ازمایش میلر ثابت کرده که جهان خود ب خودی به وجود اومده !،

دقت کنید " ثابت کرده"  و " احتمال" باهم تناقض دارن ! 

و از معرفی کتاب ممنونم من این نوع کتابها رو خوندم و جوابی برای سوالاتم پیدا نکردم ایندفعه خواستم با یک " نویسنده" که شمایید مستقیما صحبت کنم ...

نتیجه معتبر تر از دلیله!  بی منطق ترین جوابی که میتونستید بدید  در علم نتیجه فقط برر ...

شتید منظور منو نفهمیدی فکر کنید که روز ها زمین گرم میشه گرم شدن میشه نتیجه ما میدونیم زمین گرم میشه ولی اگه یک نظریه بیاد بگه زمین روزا سرد میشه دوتا راه میمونه یا نظریه درسته و روزا زمین سرد میشه و دلیل گرما قوی تر از سرما هست یا نظریه اشتباهه اینجا نتیجه مهم تر از دلیل بود 

ممکنه شهابسنگ از فضا اومده باشه در جای که شرایط آزمایش میلرو داشته باشه این گفته ی شماست !  ...

البته کتاب منم درباره پایه فرگشت نیست درباره اینکه فرگشت در آینده به کجا میره در باره پایه فرگشت خودتون میتونید تحقیق کنید درباره آنتی اکسیدان ها در شروع فرگشت و آمیب ها

کتابو بخونید درباره این هم توش نوشته به نظرتون بر اثر انتخاب طبیعی نمیشه آنتی اکسیدان تولید بشه؟

اانتخاب طبیعی و سازگاری مستلزم انتی اکسیدان کمکی هست 

یک سلول بدون سیستم دفاعی زیاد زنده نمیمونه که انتخاب طبیعی هم داشته باشه

شتید منظور منو نفهمیدی فکر کنید که روز ها زمین گرم میشه گرم شدن میشه نتیجه ما میدونیم زمین گرم میشه ...

اگه کسی بگه من زمین رو.گرم میکنم و کسی دیگع بگه من زمین رو سرد میکنم به هر دو نفر شرایط و امکانات یکسان میدن تا تئوریشونو ثابت کنن .این مثال درست تره 

شما در مثالتون گفتید اگه دلایل قوی بودن ... 

بله بدون دلیل هیچ کس نمیگه چون فلانی گفته زمین سرد میشه پس حرفشو باور کنیم ... علم اینو قبول نمیکنه 

دلایل با شرایط سنجیده میشن ! 

مثال شما مثال معالفارق بود !

البته کتاب منم درباره پایه فرگشت نیست درباره اینکه فرگشت در آینده به کجا میره در باره پایه فرگشت خود ...

درباره شروع انتی اکسیدان در زمان فرگشت ؟؟؟

فکر کنم کلا با انتی اکسیدان اشنایتی ندارید !

شما میدونی دلیل سرطان چیه و چرا سلول ها سرطانی میشن؟

چرا؟! 

سوال درستی که باید میپرسیدید این بود چرا زن و مرد وجود دارد؟ این سوال درسته.چون در زمینه آنتی اکسیدان ها باید بگم که بر اثر انتخاب طبیعی بین صد ها هزار سلول تولید آنتی اکسیدان میتونست اتفاق بیفته تازه ماهم از سرعت تولید مثل اون سلولا خبر نداریم و احتمال میره که در اون زمان تولید مثل بر سلول قالب بوده و قبل نابودی تولید مثل میکرده

سوال درستی که باید میپرسیدید این بود چرا زن و مرد وجود دارد؟ این سوال درسته.چون در زمینه آنتی اکسیدا ...

این سوال من نیست و کاری به زن و مرد ندارم 

یک سلول یا سیستم دفاعی داره یا نداره 

اگه سیستم دفاعی نداشته باشه اصلا فرصت تولید مثل پیدا نمیکنه 

شما ده هزار دشمن بهتون حمله کنن فرصت انجام کاری خواهید داشت ؟ 

در اون زمان دشمن کی بوده؟

درمورد تهاجم های رادیکالی تحقیق کنید ...