2777
2789
عنوان

کاربر vegiar

| مشاهده متن کامل بحث + 2481 بازدید | 179 پست
شما از کاربرا خواستید که بدون دخیل دادن دین ، فرگشت رو رد کنن و حتی دوستان رو تشویق کردید فلسفه بخون ...

در تاپیک علم یا توهم شما اشتباهاتی داشتید مصلا گفتید انسان از نسل میمون است درحالی که انسان و شامپانزه عمو زاده هستند و اژداد مشترک دارند و از نسل هم نیستند 

شما خیلی تکامل را پیچیده میکنید در آفریقا رنگ پوست مردم سیاهه اونا از اول سیاه پوست نبودن بلکه برای بقا لازم شد سیاه پوست بشن در روسیه پوست مردم سفید تر است چون برای بقا لازمه این یعنی فرگشت هردو انسان هستن اما بر اثر آب وهوا فرگشت پیداکردند این تغییر کوچیک است حالا اگه آفریقایی ها رژیم غذایی خود و مکان زندگی را تغییر دهند بعد چندین شاید هزار سال آنزیم های معده آنها تغییر میکنند و البته رنگ پوست یا یک مثال دیگر اگه یک مرد سیاه پوست با یک زن سفید پوست ازدواج کند بچه آنها دو رگه میشود و رنگ پوستی میان پدر و مادرش دارد این یعنی فرگشت

نکته دیگه چرا سی گونه انسان وجود داشته؟

با نژاد های مختلف اگر تکاملی وجود نداشته باشد فقط یک گونه انسان باید وجود داشته باشد

حتی فسیل دیگر انسان سانان کشف شده 

به تصویر های زیر دقت کنید چقدر با انسان امروزی فرق دارن 

انسان هومو هابیلیس    

انسان هومو ارکتوس

و در آخر انسان هومو ساپین (انسان امروزی)

من اسم اینو میزارم فرگشت شمارو نمیدونم دو گونه قبل ابرو های کلف تری داشتن و مغز کوچک تر انسان امروزی فرگشت شده انسان هومو اکتوس یا همان انسان راست قامت است

آخرین گونه انسان بجز گونه هومو ساپین(انسان امروزی) در سی هزار سال پیش میزیست حتی ممکن است گونه های از انسان سانان در جنگل های کشف نشده در حال زندگی باشند

عزیزم شما فکر کنم حرف های منو اشتباه فهمیدی اول اینکه من نگفتم به فرگشت شک دارم گفتم جزئیات فرگشت نظ ...

فکر کنم تایپک دیشبتون در مورد فرگشت بود که وقتی بحث آمینو اسید شد شما گفتید من خودمم شک دارم به این نظریه ، و من در جواب گفتم شما همیشه از مسائلی که اینقدر بهش شک دارین طرفداری میکنید ... بحث در مورد تناسخ نبود !-

صداقت مهمتر از عقیده اس ...!

*رابطه با آمینو اسید ها باید بگم آمینو اسید ها ژن سلول هارا ساختن احتمال میرود این اتفاق بارها تکرار شده سلول های زیادی نابود شدن و فقط یکی از اونا تونست تولید مثل کند (انتخاب طبیعی)

به جملتون دقت کنید ، ما در مورد اینکه سلول چطور تولید مثل کرده صحبت نمیکنیم انتخاب طبیعی بعد از پیدایش تک سلولی هست ما با این مسئله کاری نداریم .

داریم در مورد پیدایش خود تک سلولی صحبت میکنیم شما طرفدار این هستین که جهان از آمینو اسید ساخته. شده

ولی از نظر علمی برای ساخت پروتئین dna لازمه

که بعدها تکامل گراها گفتن نه اولین ماده dna هست

که اونم مشخص شد dna ، به پروتئین نیاز داره .یعنی این دو لازم و ملزوم هم هستن

این با عقیده ی فرگشت در تناقضه ،

لطفا در صحبت هاتون از این به بعد راحت نگید که جهان از آمینو اسید درست شده در حالی که تحقیقات علمی بر خلاف گفته ی شما رو میگن ... اول مطالعه ، بعد نشر مطلب !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما فکر کنم حرف های منو اشتباه فهمیدی اول اینکه من نگفتم به فرگشت شک دارم گفتم جزئیات فرگشت نظ ...

آزمایش میلر هیچوقت رد نشد فقط باگ هایی دارد  اما میتوان از این آزمایش نتیجه گرفت که به وجود آمدن تک سلولی ممکن است

حتی یک نظریه هست که میگوید ممکن است تک سلولی از شهاب سنگ ها به زمین آمده باشد سوالی بود در خدمتم

جواب: براتون توضیح دادم که ایراد آزمایش میلر چی هست شما میگید ازمایش میلر ثابت میکنه که تک سلولی به وجود اومده

بله به وجود اومده ولی در گازهایی به غیر از گازهای جوی زمین .

مگه نه اینکه برای ازمایش مطلبی باید شرایط مشابه باشه تا نتیجه درست دربیاد ؟

وقتی در شرایط مشابه گازهای جوی زمین آمینو اسیدی تولید نشده چطور از این آزمایش برای دفاع فرگشت استفاده میکنید؟

فکر کنید من در باغچه گلی بکارم و بگم من در دریا تونستم درخت بکارم !

برای افرادی که نمیدونن ازمایش میلر چیه حرکت خوبیه که ازش به عنوان دفاعیه استفاده کنید و در طول صحبتهاتون بگید " بله یه ازمایش هم انجام دادن به اسم میلر که ثابت میکنه جهان خود به خودی ب وجود اومده" .

افرادی که اطلاعاتی در این مورد دارند فقط به حرف های شما میخندن ... چطور یک ازمایش از اعتبار ساقط شده میتونه دفاع کنه از یک نظریه !

مشگل شما در اینجا هست که سلول امروزی را با سلول سه میلیارد سال پیش مقایسه میکنید همانتور که علم ده ه ...

من در مورد تولید مثل سلول حرف نمیزنم که بخوام مقایسه ای بکنم اصلا کاری به این که فقط یه سلول تونسته به طور تصادفی و شانسی تولید مثل کنه نداریم 
مگه شما نمیگید جهان از آمینو اسید به وجود اومده؟
پس سه میلیارد سال پیش آمینو اسید وجود داشته درسته؟
پس بحث ما مقایسه نیست
من دارم نحوه پیدایش  آمینو اسیدها یا پروتئین ها رو میپرسم
اول dnaبوده یا اول پروتئین؟....
به بحث مشرف باشید!

در تاپیک علم یا توهم شما اشتباهاتی داشتید مصلا گفتید انسان از نسل میمون است درحالی که انسان و شامپان ...

این گفته ی تکامل گرا ها هست نه من !
ضمن اینکه عموزاده هستن ولی هم نسل نیستن ولی اجداد مشترک دارن ؟
بازی با کلمات !

شما خیلی تکامل را پیچیده میکنید در آفریقا رنگ پوست مردم سیاهه اونا از اول سیاه پوست نبودن بلکه برای بقا لازم شد سیاه پوست بشن در روسیه پوست مردم سفید تر است چون برای بقا لازمه این یعنی فرگشت هردو انسان هستن اما بر اثر آب وهوا فرگشت پیداکردند این تغییر کوچیک است حالا اگه آفریقایی ها رژیم غذایی خود و مکان زندگی را تغییر دهند بعد چندین شاید هزار سال آنزیم های معده آنها تغییر میکنند و البته رنگ پوست یا یک مثال دیگر اگه یک مرد سیاه پوست با یک زن سفید پوست ازدواج کند بچه آنها دو رگه میشود و رنگ پوستی میان پدر و مادرش دارد این یعنی فرگشت

جواب :
میدونید این حرفهای که میزنید در مبحثی به اسم اپی ژنتیک جای گرفته ؟
اپی ژنتیک ،: تغییر نکردن  توالی اولیه dna های یک سازنده ی زنده یا یک ارگانیسم  و ارتباط تغییر به  بیان ژن ها وظاهری  است
به زبان ساده تر  ، در واقع ، در موجود زنده طبق محیطی که در آن قرار دارد شکل ظاهری آن تغییر میکند  ولی در dna  تغییری ایجاد نمی شود .

دانشمندان در ابتدا این نوع تغییرات را به تکامل ربط دادند و گفتند در نتیجه ی جهش ها ، تغییرات تصادفی در Dna رخ داده است و طبق شرایط محیطی ، جانداران تکمیل شدند .
اما در 10-15سال گذشته طبق اطلاعات به دست آمده از پروژه ی encode ،  متوجه شدند این تغییرات مربوط به میکرو تکامل ( تکامل خرد) نیست ، مربوط به اپی ژنتیک است که " ژن های یدک موجود در Dna"  به وجود می آیند .
همان ژن هایی که در ابتدا به آن ژن های " غیر استفاده"  می گفتند و بعدها مشخص شد این ژن ها ، ژن های یدکی هستن که همراه با شرایط Dna باز و بسته می شوند !

شما میتونید به این بگید فرگشت ، ولی علم میگه اپی ژنتیک !

در مورد فسیل ها هم در تایپک علم یا توهم توضیح دادم .

فکر کنم تایپک دیشبتون در مورد فرگشت بود که وقتی بحث آمینو اسید شد شما گفتید من خودمم شک دارم ب ...

و فکر کنم شما پروتئین و آمینو اسیدو اشتباه گرفتید پروتئین یک ماده عالی هست و در بدن جانداران تولید میشه اما آمینو اسید فقط در موجودات زنده وجود نداره اصلا من کاری به درست یا غلط بودن آزمایش میلر ندارم فقط میگم این آزمایش ثابت کرده تک سلولی میتونه به وجود بیاد 

پیشنهاد میکنم اون پست که درباره انسان سانان ذاشتم ببینید الان تگ میکنم

این گفته ی تکامل گرا ها هست نه من ! ضمن اینکه عموزاده هستن ولی هم نسل نیستن ولی اجداد مشترک دارن ؟ ب ...

اینکه من میگم شامپانزه ها پسر عموی ما هستند و یک واقعیت علمیه بازی با کلمات هست؟

اول اینکه تکامل واژه درستی نیست چون ما هیچ وقت به سمت کامل شدن نمیریم دوم معنی فرگشت یعنی تغییرات ژنتیکی که باعث میشه یک موجود با شرایط محیت سازگار بشه و این تغییرات ژنی به بقا کمک میکنه جزئیات کلیات رو میسازه این تغییرات آرام آرام اتفاق میفته اصلا بزرگ ترین چیزی که از فرگشت حمایت میکنه علم ژنتیک هست لطفا یک دلیل برای درست نبودن فرگشت بیارید

و فکر کنم شما پروتئین و آمینو اسیدو اشتباه گرفتید پروتئین یک ماده عالی هست و در بدن جانداران تولید م ...

فک کنم شما ارتباط بین آمینو اسید و.پروتئین رو متوجه نشدید 

آمینو اسیدها (که جهان رو ساختن از نظر شما) به هم متصل شدن و یک پروتئین ساختن 

اون پروتئین تکامل یافته و موجودات پدیدار شدن .

یعنی اولین تولید آمینو اسید ، پروتئین بوده 

حالا سوال اینجاست برای تولید پروتئین dnaلازمه ، 

این آمینو اسید dna رو از کجا آوردن ؟ 

بعد بررسی کردن دیدن برای dna هم پروتئین لازمه 

الان چی اول به وجود اومده ؟! 

چطور نویسنده ای هستید که اینارو نمیدونید؟! 

اصلا من کاری به درست یا غلط بودن آزمایش میلر ندارم فقط میگم این آزمایش ثابت کرده تک سلولی میتونه به وجود بیاد 

جواب: مگه میشه کاری با درست بودن یه موضوع نداشت؟ 

مهم نیست که تک سلولی به وجود بیاد ، مهم اینه این تک سلولی در شرایط واقعی و.مشابه جو زمین به وجود بیاد! 

عزیزم " شرایط یکسان" ثابت میکنه " نتیجه یکسان" درسته یا نه .

حالا شما برو هی در شرایط غیر مشابه تک سلولی تولید کن .اگه بحث شما چگونه تک سلولی بسازیم یاشه ایرادای نداره در چه شرایطی این نتیجه رو کسب کنید 

ولی وقتی بحث نحوه ی تشکیل جهانه پس باید باید طبق شرایط جهان آزمایش انجام بشه ! 

دیگه از ازمایش میلر به عنوان دفاعیه استفاده نکنید ! 

میشه اون پستی که من توش گفتم درباره فرگشت شک دارم عکسشو بفرستید

اگه به جملم دقت کنید گفتم تایپک دیشبتون که ترکید 

برای مساله ای که وجود نداره عکسی ندارم 

و بحثی هم سرش ندارم اینها حاشیه هستن اگه میگید درسته که  من فرض رو بر گفته ی شما میذارم !

اینکه من میگم شامپانزه ها پسر عموی ما هستند و یک واقعیت علمیه بازی با کلمات هست؟ اول اینکه تکامل وا ...

یک واقعیت علمی ؟! 

میدونید که واقعیت علمی موضوعاتی هست که طبق دلایل علمی به اثبات رسیده 

لطفا دلایل علمیتون رو بیان کنید ! 

اینکه من میگم شامپانزه ها پسر عموی ما هستند و یک واقعیت علمیه بازی با کلمات هست؟ اول اینکه تکامل وا ...

دلیل. علمی برای رد فرگشت ؟ 

سیستم انتی اکسیدان 

در بدن ما 30 تریلیون سلول وجود دارد .

ابتدایی ترین سلول های جز dna  روزانه حداکثر 10,000بار در معرض تهاجم رادیکالی قرار میگیرد .

اگر تهاجم زیاد شود و دفاع لازم وجود نداشته باشد ، زنجیر Dna پاره شده و سلول یا می میرد یا به سلول سرطانی تبدیل می شود .

سلول ها در برابر این حمله ها ، از سیستم آنتی اکسیدان استفاده میکنند اگراین سیستم نباشد ، حمله ها باعث نابودی سلول میشود و ادامه ی حیات سلول ناممکن خواهد بود .

این حقیقت علمی را در ذهن داشته باشید .
به نظریه ی تکامل نگاه میکنیم
طبق تئوری تکامل ،" اولین سلول تشکیل شده خود به خود و  در طی میلیون ها سال برای خود مکانیزم دفاعی تشکیل داده است "

چطور تشکیل داده ؟
این نظریه قابل فکر است
چون یک سلول هر روز 10,000 حمله دریافت میکند ، بدون مکانیزیم دفاعی چطور توانسته میلیون ها سال دوام بیاورد ؟ !
اگر مکانیزم دفاعی از اول در سلول وجود نداشته باشد ، پس برای تشکیل سلول وقتی هم ( از حملات)  باقی نمی ماند .

به طور مثال : تصور کنید دشمنان زیادی دارید ، هر روز به خانه ی شما 10,000 حمله انجام میشود و این حمله ها توسط ماموران نگهبان شما ، هرروز دفع میشود
اگر یک روز ماموران نگهبان وجود نداشته باشد شانس شما برای زنده ماندن در برابر ده هزار حمله چقدر میتواند باشد؟
تقریبا صفر !

پس یک سلول بدون مکانیزیم دفاعی در کنار روزانه ده هزار حمله، میلیون ها سال نمی تواند دوام بیاورد ..؟..