2777
2789
عنوان

میخوام جدا شم😊

2453 بازدید | 27 پست

دوسه ماه دیگه شوهرم مرخصی میگیره بریم دکتر خیلی عاشقشم ها تازه نمیتونم بیشتر از یکی دو روز دوری شو تحمل کنم ولی واقعا خسته شدم از بیخیالی هاش از اینکه منو اورده ور دل ننش از اینکه وقتی تو زندگیم کسی فضولی میکنه و باعث دعوا میشه بهم میگه اروم باش و چیزی نگو ۱۰ ماهه که اومدیم خونه خودمون که حیاط یکی میشه با مادرشوهرم اینا مشکلات و اتفاقات بماند که همشون تو تاپیک هام هست و بگم طولانی تر از این میشه میخواییم واسه بچه دار شدن بریم دکتر یه دکتر گفت مشکلی ندارم البته بعد خوردن لتروزول و امپول هاش ام جی همه چیز تو بدنم بهم ریخت ولی فک نکنم مشکل جدی داشته باشم که البته اگه داشته باشم و نازا باشم واسه جدایی واسم خیلی بهتر میشه اگه شوهرمم مشکل داشته باشه که عوض همه ی این اذیت هایی ک کردنم جدا میشم و دلیل کافی خواهم داشت این روزا عمیق نگاهش میکنم ک بعد جدایی همه خاطراتم جلو چشمم باشن ☺.

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد

نمیشه بری پیش مشاور با همسرت؟

زندگیتو اینجوری خراب نکن!

طلاق چیز الکی ای نیس

آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلاق خیلی سخته الکی تصمیم نگیر

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم

چرا زود خودتو باختی خیلیا مشکل داشتن اویل ازدواجشون حتی هستن کسایی که هنوز هم مشکلاتشون حل نشده که هیچ کلی هم بهش اضافه شده تسلیم نشو و برای زندگیت بجنگ همیشه این طور نمیمونه بالاخره از اون خونه که بلند میشین 

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
نمیشه بری پیش مشاور با همسرت؟ زندگیتو اینجوری خراب نکن! طلاق چیز الکی ای نیس

به این جور چیزا اعتقادی نداره میدونم الکی نیست یه بار کشیدم تفاوتش اینه اون تو نامزدی بود اما این فرق داره شاید خدا بچه نمیده چون میدونه اخر راه ما جداییه😞

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد

ده ماهه ازدواج کردی، از زندگیت راضی نیستی، میری دکتر واسه بچه دار شدن، میخوای جدا شی اما طاقت دوری هم نداری

همین ۴تا جمله رو خودت بخون ببین به نظرت کدومش عقلانیه؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

چه راحت!بعدطلاق تازه میفهمی چه خبره،من خودم عاشق شوهرم بودم داره میشه یسال اما هنوز حالم خوب نشده،بانگاه کردن زیادفکرنکن درست میشه همه چی،باخاطرات زندگی کردن خوبه اما گاهی به خودت میای میبینی همش وهمه،فکرمیکنی کنارت خوابیده دستشو گذاشته زیرسرت دست خودتو میزاری جاش،فکرمیکنی پهلوبه پهلو شی میبینیش!نه عزیزم دیونه میشی روانی میشی

موافق بابرابری زن ومرد✅من انفسکم،مخالف باامرناپسندصیغه🔞❌،موافق باازدواج✔،مخالف بارابطه نامشروع دردوستی🔞❌،موافق بادوستی برای آشنایی✅یه دختر جذاب ازاهالی مشهد
چرا زود خودتو باختی خیلیا مشکل داشتن اویل ازدواجشون حتی هستن کسایی که هنوز هم مشکلاتشون حل نشده که ه ...

فکر نکنم بتونیم از اینجا بلند شیم امکاناتم داشته باشیم بازم اونقدر وابسته هست به خانوادش که اگه بهش بگن بین اونا و من یکی و انتخاب کن حتما اونا رو انتخاب میکنه همون جور که چندین بار اینکارو به طور نامحسوس کرده از ایندم میترسم ۱۳ سال ازم بزرگتره اگه زبونم لال بلایی سرش بیاد من پشتوانه ندارم هیچی ندارم نه خونه نه ارث هیچی کاش میمردم نه جدا میشدم و نه دیگه دردی داشتم

ده ماهه ازدواج کردی، از زندگیت راضی نیستی، میری دکتر واسه بچه دار شدن، میخوای جدا شی اما طاقت دوری ه ...

همه اتفاقات زندگی مو نگفتم اره طاقت دوری شو ندارم ولی شده تو اوج عشق و علاقه متنفر هم بشید من دقیقا اون حال و دارم وقتی خوردم میکنه دلم میخواد نبینمش نباشه 

چه راحت!بعدطلاق تازه میفهمی چه خبره،من خودم عاشق شوهرم بودم داره میشه یسال اما هنوز حالم خوب نشده،با ...

پس چیکار کنم نمیتونم بیخیال باشم مثل اون من واسه کوچک ترین اتفاق بزرگ ترین واکنش هارو نشون میدم حساسم و این و درک نمیکنه درسته منم کم و کاستی دارم ولی تا به اوج عصبانیت نرسم چیزی نمیگم رسیدم قاطی میکنم دیگه نمیشه جلومو گرفت هر کس یه حدی داره من لبریز شدم

فکر نکنم بتونیم از اینجا بلند شیم امکاناتم داشته باشیم بازم اونقدر وابسته هست به خانوادش که اگه بهش ...

وابستگی به مرور کمتر میشه شما بهش محبت کن بکش سمت خودت 

۱۳ سال سن زیادی هم نیست چرا فکر میکنین خدای نکرده قراره بلایی سرش بیاد و شما تنها بمونین ؟شما خودتون نیاز به مشاوره دارین حتماا برین احساس میکنم افسردگی هم دارین به چیزای منفی اصلا فکر نکنین  خوش بین باشین به اینده توکلتون به خدا باشه مشکلتون حاد نیست اصلا

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
پس چیکار کنم نمیتونم بیخیال باشم مثل اون من واسه کوچک ترین اتفاق بزرگ ترین واکنش هارو نشون میدم حساس ...

درست نمیگی مشکلتوکه بفهمم وبتونم چیزی بگم

موافق بابرابری زن ومرد✅من انفسکم،مخالف باامرناپسندصیغه🔞❌،موافق باازدواج✔،مخالف بارابطه نامشروع دردوستی🔞❌،موافق بادوستی برای آشنایی✅یه دختر جذاب ازاهالی مشهد