2777
2789
عنوان

میخوام جدا شم😊

| مشاهده متن کامل بحث + 2456 بازدید | 27 پست
وابستگی به مرور کمتر میشه شما بهش محبت کن بکش سمت خودت  ۱۳ سال سن زیادی هم نیست چرا فکر میکنین ...

تازگیا اونقدر حساس شدم واسه کوچک ترین حرف و شوخیش گارد میگیرم گریه ام میگیرم یه حرفی میزنه از همه طرف بررسی میکنم نکنه منظور داره نکنه برادر شوهرام جاری هام مادرشوهرم ازم بد گفتن هر دو خسته شدیم وقتی مادرم فوت شد رفتم پیش روانشناس ارجاع داد ب روانپزشک اونقدر ارام بخش داد که منگ میشدم عوارض مزخرفشونم که نگو میترسم گاهی دلم میخواد تنها باشم صدایی نباشه خودم باشم و خودم😔😔😔خیلی بده 

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درست نمیگی مشکلتوکه بفهمم وبتونم چیزی بگم

کوچک ترینش اینه برادرش تو خصوصی ترین چیز زندگی مون داره دخالت میکنه خونه مادرشوهرم بودیم گفت برید پیش فلان دکتر واسه بچه گفتم بزار شوهرم وقت مرخصیش بشه میریم گفت عصر مرخصی بگیره بدون حقوق برید گفتم مگه واجبه اون همه پول و هدر بدیم وقت مرخصیش میریم برگشت به شوهرم گفت زنت نفهمه گفتم به خودمون مربوطه بریم یا نه بعد گریم گرفت زدم بیرون شوهرم برگشت گفت چرا اونجوری گفتی بهش چرا بی احترامی کردی پیش بقیه در حالی که میتونست از من دفاع کنه ولی برادرشو اولویت قرار داد😔

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
تازگیا اونقدر حساس شدم واسه کوچک ترین حرف و شوخیش گارد میگیرم گریه ام میگیرم یه حرفی میزنه از همه طر ...

عزیزم حتما برو پیش مشاور 

بهترین کسی که میتونه بهت کمک کنه خودتی باید بخوای و قوی باشی مطمئن باش همسرت دوست داره فکربد نکن که اگر همسرتون حرفی میزنه منظوری داره 

توکلت به خدا باشه اگر بخوای حتما میتونی زندگیتو بسازی

خدا مادرتو بیامرزه روحش شاد خیلیامون تو این موقعیت قرار گرفتیم که عزیزی از دست داده باشیم ولی قرار نیست خودتو داغون کنی باید بتونی زندگی کنی تلاش کن حتما از پسش بر میای 

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
عزیزم حتما برو پیش مشاور  بهترین کسی که میتونه بهت کمک کنه خودتی باید بخوای و قوی باشی مطمئن ب ...

چشم سعی میکنم برم برام دعا کن بتونم تصمیم درست بگیرم 

چشم سعی میکنم برم برام دعا کن بتونم تصمیم درست بگیرم 

ان شاالله عزیزم خدا کمکت کنه🌹🌹🌹

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
کوچک ترینش اینه برادرش تو خصوصی ترین چیز زندگی مون داره دخالت میکنه خونه مادرشوهرم بودیم گفت برید پی ...

خب بعدهیچی نگفتی؟

موافق بابرابری زن ومرد✅من انفسکم،مخالف باامرناپسندصیغه🔞❌،موافق باازدواج✔،مخالف بارابطه نامشروع دردوستی🔞❌،موافق بادوستی برای آشنایی✅یه دختر جذاب ازاهالی مشهد
خب بعدهیچی نگفتی؟

چیزی واسه گفتن نداشتم دیگه وقتی همه خانوادشون منو مقصر دونستن تصمیم جدایی هم از اونجا اومد تو ذهنم 

چیزی واسه گفتن نداشتم دیگه وقتی همه خانوادشون منو مقصر دونستن تصمیم جدایی هم از اونجا اومد تو ذهنم&n ...

بایدبهش میگفتی داداشت بهت بی احترامی کرده گفت نفهم چراطرفو اونو میگیری؟بگو چقدر بی عرضه ای،برات متاسفم،یاهم بروپیش مشاور،

این چقدر بی عرضه ای خیلی رگ گردنش باد میکنه،ولش نگو،هرکی باتوجه به شناخت شوهرش بایدببینه چی بگه،وای ببین اگه تواین وضعیت نبودم یراست میگفتم جداشو همچین مردبی فکر وفلان،ولی واقعاطلاق سخته مخصوصا اگه عاشق شوهرت باشی باتمام بدی هاش!

موافق بابرابری زن ومرد✅من انفسکم،مخالف باامرناپسندصیغه🔞❌،موافق باازدواج✔،مخالف بارابطه نامشروع دردوستی🔞❌،موافق بادوستی برای آشنایی✅یه دختر جذاب ازاهالی مشهد
بایدبهش میگفتی داداشت بهت بی احترامی کرده گفت نفهم چراطرفو اونو میگیری؟بگو چقدر بی عرضه ای،برات متاس ...

خوبه حداقل بهم حق دادی اره باید برم پیش مشاور دارم خودمم دیونه میشم مرسی گلم باهات حرف زدم اروم تر شدم

چیزی واسه گفتن نداشتم دیگه وقتی همه خانوادشون منو مقصر دونستن تصمیم جدایی هم از اونجا اومد تو ذهنم&n ...

ولی اینم بگم باید میگفتی بدبختی چقدر تو باهمین استیکر که فرستادی اینطور بالبخندبگو،بگو داداشت بهت بی احترامی کرد هیچی نگفتی،آره آره به تو بی احترامی نکرده به داداشش کرده چون اینقدر بی عرضه است شوهرت که اجازه میده هربدشخصیتی به خانومش اینطوربگه

ولی اینم بگم باید میگفتی بدبختی چقدر تو باهمین استیکر که فرستادی اینطور بالبخندبگو،بگو داداشت بهت بی ...

اون موضوع تموم شد خخخ دیر شد ولی کاش همون موقع به ذهنم این رسیده بود اروم تر میشدم