برای شب هیچی مدارم یه ژله هندونه دارم و یه پودر کیک شکلاتی ترکیبی بزنم بد میشه؟ همون کیک معمولی درست کنم ژله رو بزنم روش ؟ بعد چجوری باید بذارم روش از اول ژله رو رو کیک بریزم نمیره رو بافتش ؟😐 حقیقتا نمیتونم برم چیز دیگه ای بخرم😬
امشب تولد مامانمم هست همه هم جمعیم دوریم کیکم باید درست کنم🙈
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
نکن از این ترکیبا بد میشه نگی نگفتم 😂😂پودر کیک هم نخر برو بزن تو گوگل روش درست کردن کیک زیرا ب روش نازگل ..اینقدر کیک خوشمزه و آسونه که به چندین نفر پیشنهاد دادم و درست کردن و عالییی بودد
همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه ساعت ۲۵ :) . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
منم موندم چیکار کنم مخصوصا میوه آرایی هندونه رو چطوری تزئین کنم امشب تولد مامانمم هست همه هم جمعیم ...
ی هندونه خالی کن بعد داخلش انار بزار بعد روی لبه هندونه خلال دندون یا سیخ چوبی بزار و هندونه داخل چوبه .. ژله درست کن داخلش انار بزار محشر میشه ولی پیشنهاد میکنم اصلا ژله رو تو قالب نزاری .. کیک زبرا ب روش نازگل بزن گوگل و درست کن ذرت هم درست کن با برا شام آش
نکن از این ترکیبا بد میشه نگی نگفتم 😂😂پودر کیک هم نخر برو بزن تو گوگل روش درست کردن کیک زیرا ب روش ...
مطمئنی خوب میشه
من الان مواد کیکم جلومه برم بزنم درست کنم یعتی 😂
بعد اینکه فر ندارم تو قابلمه درست میکنم😁
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
ی هندونه خالی کن بعد داخلش انار بزار بعد روی لبه هندونه خلال دندون یا سیخ چوبی بزار و هندونه داخل چو ...
فدات گلم
کیکم میخوام درست کنم
شام هم قرمهسبزی کذاشتم
میشه عکس بدی از اون هندونه هه خوب متوجه نشدم
یعنی ژله و انار و بذارم داخل پوست هندونه کامل؟! یا نصف
بعد چطوری درش بیارم هندونه رو بزرگه و سخت🙆♀️
ی هندونه خالی کن بعد داخلش انار بزار بعد روی لبه هندونه خلال دندون یا سیخ چوبی بزار و هندونه داخل چو ...
ذرت و لبو کدو هم میخوام بذارم جدای از میوه ها
مرسی گلم برم کیکو درست کنم پس