برای شب هیچی مدارم یه ژله هندونه دارم و یه پودر کیک شکلاتی ترکیبی بزنم بد میشه؟ همون کیک معمولی درست کنم ژله رو بزنم روش ؟ بعد چجوری باید بذارم روش از اول ژله رو رو کیک بریزم نمیره رو بافتش ؟😐 حقیقتا نمیتونم برم چیز دیگه ای بخرم😬
امشب تولد مامانمم هست همه هم جمعیم دوریم کیکم باید درست کنم🙈
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
نکن از این ترکیبا بد میشه نگی نگفتم 😂😂پودر کیک هم نخر برو بزن تو گوگل روش درست کردن کیک زیرا ب روش نازگل ..اینقدر کیک خوشمزه و آسونه که به چندین نفر پیشنهاد دادم و درست کردن و عالییی بودد
همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه ساعت ۲۵ :) . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
منم موندم چیکار کنم مخصوصا میوه آرایی هندونه رو چطوری تزئین کنم امشب تولد مامانمم هست همه هم جمعیم ...
ی هندونه خالی کن بعد داخلش انار بزار بعد روی لبه هندونه خلال دندون یا سیخ چوبی بزار و هندونه داخل چوبه .. ژله درست کن داخلش انار بزار محشر میشه ولی پیشنهاد میکنم اصلا ژله رو تو قالب نزاری .. کیک زبرا ب روش نازگل بزن گوگل و درست کن ذرت هم درست کن با برا شام آش
نکن از این ترکیبا بد میشه نگی نگفتم 😂😂پودر کیک هم نخر برو بزن تو گوگل روش درست کردن کیک زیرا ب روش ...
مطمئنی خوب میشه
من الان مواد کیکم جلومه برم بزنم درست کنم یعتی 😂
بعد اینکه فر ندارم تو قابلمه درست میکنم😁
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
ی هندونه خالی کن بعد داخلش انار بزار بعد روی لبه هندونه خلال دندون یا سیخ چوبی بزار و هندونه داخل چو ...
فدات گلم
کیکم میخوام درست کنم
شام هم قرمهسبزی کذاشتم
میشه عکس بدی از اون هندونه هه خوب متوجه نشدم
یعنی ژله و انار و بذارم داخل پوست هندونه کامل؟! یا نصف
بعد چطوری درش بیارم هندونه رو بزرگه و سخت🙆♀️
ی هندونه خالی کن بعد داخلش انار بزار بعد روی لبه هندونه خلال دندون یا سیخ چوبی بزار و هندونه داخل چو ...
ذرت و لبو کدو هم میخوام بذارم جدای از میوه ها
مرسی گلم برم کیکو درست کنم پس