2821
2789
عنوان

من و جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2033 بازدید | 124 پست
دیگه نمیشه که همه رو درست کرد برمیگرده به تربیت خانوادگی و فهم و شعورشون دوری به نظرم بهترین کاره

درسته، مخصوصا دلم میسوزه بعضیا خودشون هیچی نیستن با پول باباشون پز میدن و بی محلی میکنن

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه موقع بلند شدن میگیم یاالله خوش اومدی صفا إوردی  ولی این مثل بز یجا میشینه بلند نمیشه پشت سر ...

اینجا هستم به 2 دلیل 1. بیاموزم 2. دانسته ها و تجربه های ناچیز خود را بی منت در اختیار اعضای سایت قرار دهم
درسته، مخصوصا دلم میسوزه بعضیا خودشون هیچی نیستن با پول باباشون پز میدن و بی محلی میکنن

این باباشم چیزی نداره نه خوشگلی داره نه پول نه مقام درسم نخونده بگم تحصیلکردست 

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
اون بزرگه 4سال از من اما برا کوچکتر از من یاالله میگه

تو هم همین کاری گه گفتی رو بکن دیدی اومد داخل بلند نشو از جات،دوبار اینجوری کنی میفهمه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

دیگه نمیشه که همه رو درست کرد برمیگرده به تربیت خانوادگی و فهم و شعورشون دوری به نظرم بهترین کاره

آره بهترین راه حله

اما چکنم خونه مادرشوهر فقط میبینمش که الهی نبینمش

شب یلدامونم خراب میکنه کاش نیاد

اصلا عید وو سیزده بدر قربان رو دوست ندارم همشم این جاریم از بینیم در میاره

تو هم همین کاری گه گفتی رو بکن دیدی اومد داخل بلند نشو از جات،دوبار اینجوری کنی میفهمه

همیشه خدا زودتر از من اونجاست

همیشه خدا زودتر از من اونجاست

پس کاری که من گفتمو بکن ،رفتی اصلا سمتی که نشسته نگاه نکن ، اخرش نشستی یه سر تکون بده واسش

عزیزم چرا باید یا الله بگه برا چی میگید ،،وقتی کسی میاد یا میخواد بلند،بشه ؟؟ آخه این یاالله برا زن ...

نه رسم ما اینه 

یاالله یعنی من به پات بلند شدم تا بدونی 

اون یاالله شما رو ماهم داریم 

پس کاری که من گفتمو بکن ،رفتی اصلا سمتی که نشسته نگاه نکن ، اخرش نشستی یه سر تکون بده واسش

من دوست دارم هیشکی ازم دلگیر نباشه همه تو این دو روزه دنیا خوب باشیم 

نه رسم ما اینه  یاالله یعنی من به پات بلند شدم تا بدونی  اون یاالله شما رو ماهم داریم&nb ...

خب شاید فکر میکنه تو اون ساختمان زندگی میکنی خونه خودته ،،بقیه برات این یا الله رو میگن؟؟

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
چون تو با بد ، بد کنی،پس فرق چیست؟ کلامی از مولانا

اون برا زمانه مولانا بود الان به آدم بد بد نکنی میگه ای بابا دیدی گیج میزنه نمیفهمه 😁نیششونم اینجوری بازه

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز