2777
2789
عنوان

من و جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2033 بازدید | 124 پست
ما هم همین رسمو داشتیم خانواده شوهر نه به احترام همشون انجام میدادم ولی اونا انگار نه انگار تا این ...

چه بد 

حال آدم چقد رفته میشه 

حیوونن

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
چه بد  حال آدم چقد رفته میشه  حیوونن

اینسری رفتی اصلا سمتی که نشسته رو نگاه نکن ،وقتی با همه سلام علیگ کردی نشستی یه سر واسش تکون بده

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من جای تو بودم بجای لج کردن یاکم محل میکردم یا هرموقع اون هست زیاد نمی‌رفتم خونه مادرشوهر

زیاد نمیرم که

من طبقه بالا ی خونه مادرشوهرمم

خیلی وقت بود نرفته بودم همینکه از در وارد شدم اون عفریته رو دیدم

چکار کنم حساس نباشم روش

کلا محلش نگذار حرف میزنی بهش نگاه نکن تیکه انداخت جواب نده 

بعدم چیکار ب هم دارین دو تا آدم جدا ،زندگی جدا،شوهر جدا 

هر کاری کرد شما محل نده ک همون وقت واکنش نشون بدی ولی در کل مثل خودش رفتار کن ک محبت نمیذاره

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
اینسری رفتی اصلا سمتی که نشسته رو نگاه نکن ،وقتی با همه سلام علیگ کردی نشستی یه سر واسش تکون بده

باهم حرف می‌زنیم شوخی مهمونی دعوت می‌کنیم اما مثل قبل فقط این یاالله رو نمیگه منم بهم برمیخوره

انگار فکر میکنه خونه مادرشوهرم خونه ی منه

چون من طبقه بالای خونه مادرشوهرم  میشینم 

سعی میکنم تا هستن نرم

موافقم منم کلا تو جمعی که انرژی منفی بهم میده نمیرم ،یکی از اقوام ما هم در همین حد یبسه ، سخت میتونم حضورشو تو جمع تحمل کنم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

باهم حرف می‌زنیم شوخی مهمونی دعوت می‌کنیم اما مثل قبل فقط این یاالله رو نمیگه منم بهم برمیخوره انگا ...

رابطه تون خوبه در کل؟من فکر کردم کلا باهات خوب نیست و بی محلی میکنه ، پس همینکاری که گفتی رو بکن ،بشین وقتی اومد بلند نشو یا الله نگو بهش مث خودش باش

رابطه تون خوبه در کل؟من فکر کردم کلا باهات خوب نیست و بی محلی میکنه ، پس همینکاری که گفتی رو بکن ،بش ...

مثلا میخاد با اینکار چیو ثابت کنه من نمیفهمم

عزیزم چرا باید یا الله بگه برا چی میگید ،،وقتی کسی میاد یا میخواد بلند،بشه ؟؟

آخه این یاالله برا زنا نیست دیدم مردا که از بیرون میان داخل یه یا الله میگن که خانما بدونن مرد داره وارد میشه مثل اجازه گرفتنه

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
موافقم منم کلا تو جمعی که انرژی منفی بهم میده نمیرم ،یکی از اقوام ما هم در همین حد یبسه ، سخت میتونم ...

دیگه نمیشه که همه رو درست کرد برمیگرده به تربیت خانوادگی و فهم و شعورشون

دوری به نظرم بهترین کاره

مثلا میخاد با اینکار چیو ثابت کنه من نمیفهمم

منم نمیفهمم ، از نظر سنی کدومتون بزرگترین؟

مگ یاالله رو مردا نمیگن؟

نه موقع بلند شدن میگیم یاالله خوش اومدی صفا إوردی 

ولی این مثل بز یجا میشینه بلند نمیشه پشت سر من اون یکی جاریم بیاد برا اون بلند میشه