2821
2789
عنوان

من و جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2033 بازدید | 124 پست
اون برا زمانه مولانا بود الان به آدم بد بد نکنی میگه ای بابا دیدی گیج میزنه نمیفهمه 😁نیششونم اینجور ...

اینقدر باید خوبی کرد تا طرف شرمنده بشه و متوجه کار اشتباهش بشه

اینجا هستم به 2 دلیل 1. بیاموزم 2. دانسته ها و تجربه های ناچیز خود را بی منت در اختیار اعضای سایت قرار دهم

ولکن بابا اصلا اهمیت نده انکار نه انگار وجود داره حالا اینکه اون جلو تو پاشده یا نه چیزی از شخصیت تو کم نکنه خودتو در حدی پایین نیار که بخواد دغدغه ت همچین آدمی باشه مهم نیست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب شاید فکر میکنه تو اون ساختمان زندگی میکنی خونه خودته ،،بقیه برات این یا الله رو میگن؟؟

وا مگه من خونه زندگی ندارم که فکر میکنه خونه مادرشوهر خونه منه غلط کرده 

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
ولکن بابا اصلا اهمیت نده انکار نه انگار وجود داره حالا اینکه اون جلو تو پاشده یا نه چیزی از شخصیت تو ...

مردم دغدغه دارن منم دغدغه دارم دیگه والله خندم میگیره من دغدغه یاالله رو دارم مردم هم دغدغه نون در آوردن رو

وا مگه من خونه زندگی ندارم که فکر میکنه خونه مادرشوهر خونه منه غلط کرده 

بقیه اونجا زندگی نمی کنن؟ ببین چیزی که اذیتت میکنه رهاش کن ،،نزار روحیت رو خراب کنه

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
باهم حرف می‌زنیم شوخی مهمونی دعوت می‌کنیم اما مثل قبل فقط این یاالله رو نمیگه منم بهم برمیخوره انگا ...

من متوجه نمیشم چرا یالله بگه ؟

لطفا درخواست دوستی ندید ممنونم 🙏🏻✅

بقیه اونجا زندگی نمی کنن؟ ببین چیزی که اذیتت میکنه رهاش کن ،،نزار روحیت رو خراب کنه

کسی نیست فقط ما هستیم و طبقه پایین مادرشوهرم تنها زندگی میکنه

به خاطر حال دل خودت که همیشه خوب باشه شما اول سلام کن ولی دیگه حرفی نزن اگه اون حرف زد مختصر و مفید جواب بده ولی شما حرف نزن هر جا دیدیش شما سلام کن  اینطوری بقیه هم میفهمن که شما مشگلی نداری و دنبال دعوا هم نیستی  و خودش پشیمون میشه ولی قبلش رو خودت کار کن که از هیچی ناراحت نشی هیچ چیز از رفتار اون برات مهم نباشه چه احترام گزاشتنش وچه بی احترام کردنش برات مهم نباشه 

از بعضی چیزا و بعضی آدمها نمیشه دور شد یا قطع رابطه کرد . یکی خانواده شوهر و یکی خانواده زن. باید با دیپلماسی و ارتباط موثر و عاقلانه،روابط رو نگهداشت

اینجا هستم به 2 دلیل 1. بیاموزم 2. دانسته ها و تجربه های ناچیز خود را بی منت در اختیار اعضای سایت قرار دهم
مردم دغدغه دارن منم دغدغه دارم دیگه والله خندم میگیره من دغدغه یاالله رو دارم مردم هم دغدغه نون در آ ...

ولشکن بابا جاری منم خیلی رفتارای بدی میکرد منم اوایل روش خ حساس میشدم و هی دم و دقیقه به شوهرم میگفتم مینا اینجوری گفت اونجوری گفت مردا هم ک کلا تو این فازا نیستن و نمی‌فهمند ما چی میگیم الان اصلا بهش اهمیت نمیدم هر چقدم تو جمع تیکه بندازه اصلا انگار نه انگار که گفته سکوت مطلق میکنم و نقطه ضعف دستش نمیدم ....چون اونجوری میفهمه تونست با حرفش منو اذیت کنه خونه مادر شوهرمم ک می‌بینمش کلا محلش نمیدم ولکن بابا انقد بیکار نیستیم ک دغدغه مون بشن اینا  

من متوجه نمیشم چرا یالله بگه ؟

رسم ما اینه یه احترامه که خانم یا آقا شما از راه رسیدی منم بلند میشم به رسم ادب یه یاالله که من بهت احترام میزارم بلند میشم بدونی

ولشکن بابا جاری منم خیلی رفتارای بدی میکرد منم اوایل روش خ حساس میشدم و هی دم و دقیقه به شوهرم میگفت ...

منم بشوهرم میگم اونم میگه مثل خودش رفتار کن و ادامه بدم شوهرم اعصاب نداره دعوا میکنه 

رسم ما اینه یه احترامه که خانم یا آقا شما از راه رسیدی منم بلند میشم به رسم ادب یه یاالله که من بهت ...

خوب عزیزم رسم شماست فقط یا اونا هم رسم دارن؟ بعد کوچکتر بزرگتر فرقی نداره برای همه بلند میشید؟

لطفا درخواست دوستی ندید ممنونم 🙏🏻✅

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز