2821
2789
عنوان

عکس رنگی😰😰😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 88 پست
من الان آزمایش و عکس رنگی و سونو رو انجام دادم که ماه آینده برای آی وی اف . ولی قبلا تخمک کشی انجام ...

الهییی عزیزم انشالله هر چی از خدا میخوای به زودی زود بده بهت ماهم اهدایی هستیم من خودم سالمم همسرم مشکل داشت اسپرم اهدایی میخوایم بگیریم دیگه همه کارشو کردیم الان ازکایش اعتیادو بدیم و ده روز دیگه بریم ۱۷ میلیونم باید یکجا واریز کنیم پول اسپرم و تخمک کشی و انتقال گفتن میشه ۲۵ تومن باید قبل از پریودیم کار دادگاهیو انجام بدیم دیگه بعدش بریم تو سیکل درمان 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ولی این چیزی که من تحقیق کردم اگه تخمک بگیری بعد فریز کنی بعد انتقال بدی احتمال گرفتنش بیشتره تا همو ...

اره همه اینا بستگی به این داره بعد از تخمک کشی هایپر نشی میگن بعد از تخمک کشی دوتا سیکل بعدش انتقال میدن چون تخمدان بیش از حد بزرگ میشه ولی واسه بعضیا ۴ روز بعدش انتقال میدن 

ولی این چیزی که من تحقیق کردم اگه تخمک بگیری بعد فریز کنی بعد انتقال بدی احتمال گرفتنش بیشتره تا همو ...

راستی حدودا ۶ میلیون از خرجتونو بیمه تامین اجتماعی میده جرفتید شماها!؟دیروز مادرشوهرم گفت دولت گفته هم مراکز دولتی هم خصوصی زیر نظر بیمه شده هر چقدر هرج کنی بهت میدن شماهم شنیدین!؟

راستی حدودا ۶ میلیون از خرجتونو بیمه تامین اجتماعی میده جرفتید شماها!؟دیروز مادرشوهرم گفت دولت گفته ...

من هیچ بیمه ای ندارم

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی😭😭😭؟؟اخه میگن دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس...🤲🤲🤲
من الان آزمایش و عکس رنگی و سونو رو انجام دادم که ماه آینده برای آی وی اف . ولی قبلا تخمک کشی انجام ...

منم ازمایش دادم پریروزم عکس رنگی دادم دردش مق پری شدیده ولی اون لحظه جوری فشارم افتاد و دستم یخ کرد کلا حس نفس کشیدنم نداشتم دردش برا ۱۰ ثانیه اس ولی من خیلی فشارم افتاد 

منم مشکل نداشتم الان فقط همسرمه ک اونم ریزش کرده اسپرماش ولی خب بالای ۶۰تاس دیگه توکل ب خدا یکشنبه میرم ازمتیشمو ب دکتر نشون بدم ببینم چی میگه دعاک کنید دوستان محتاجم  

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی😭😭😭؟؟اخه میگن دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس...🤲🤲🤲

با ای یوای احتمال داره دوقلوهم بشه؟

شماهم مثل من خیلی سوال دارید. منم انشالله از ماه بعد دارو میدن برای تخمک کشی خیلی سوال دارم کسی نیس ...

اره والا دکتراهم ک درست جواب نمیدن ادم سردرگم میشه بدتر منکه دیگه اعصاب نمونده برام

هزار جوردکتر رفتم دیگه خودم دکتر شدم اینوسط🤣🤣🤣

راستی حدودا ۶ میلیون از خرجتونو بیمه تامین اجتماعی میده جرفتید شماها!؟دیروز مادرشوهرم گفت دولت گفته ...

من هفته پیش ی از دادم ۸۵۰ امروز جوابشوگرفتم هیچیم سردرنمیارم میدون این ازمایش چی بود ؟شماهم دادی؟

منم ازمایش دادم پریروزم عکس رنگی دادم دردش مق پری شدیده ولی اون لحظه جوری فشارم افتاد و دستم یخ کرد ...

اره دقیقا یه درد ۱۰ ثانیه عین پریودی شدید ولی خوب بدنها فرق داره من قبلش شکلات خوردم فشارم نیفته من ولی لوله راستم بسته بود گفتن چون ای وی اف میکنی و مشکل از همسرته اصلا عیبی نداره

اره والا دکتراهم ک درست جواب نمیدن ادم سردرگم میشه بدتر منکه دیگه اعصاب نمونده برام هزار جوردکتر رف ...

من مطب خاصی نرفتم فقط بیمارستان های ناباروری رفتم ساری حضرت مریم و تهران مرکز رویان ولی بقول تو همه چیو سر در میارم از بس رفتم هههه

من هفته پیش ی از دادم ۸۵۰ امروز جوابشوگرفتم هیچیم سردرنمیارم میدون این ازمایش چی بود ؟شماهم دادی؟

منم اول ازم ازمایش اولیه گرفتن یک میلیون و چهارصد پولش شد یه چکاپ از همه جای بدن ازمایش خون احتمالا توهم همون ازمایشو‌دادی. بعدش واسم ازمایش روز دوم پریودی نوشتن که شهر خودم دادم .عکس رنگی و سونوی تخمدان.سونوی پستان.پاپ اسمیر.اینارو‌شهر خودم دادم بردم بیمارستان که خداروشکر گفتن اوکی هستی .حالا باید ازمایش عدم اعتیاد هم بدم 

این ازمایشم بدم پول بینارستانم بریزم یه نامه دادگاه میمونه که اونم میگن یکی دو روزه میدن پریودم اول با دوم بهمن میشم احتمالا از ماه بعدی دارو رو شروع میکنن

2825
2823
2791
2779
2792