2821
2789
عنوان

عکس رنگی😰😰😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 88 پست
انگار بدن ها فرق داره. هنوز هم دستشویی میرم یا دست میزنم به دلم درد داره

اره واقعا امروزم رفتم حضرت مریم سونگرافی داخلی روز دوم پریودی کردم گفت همه چیزات نرماله ولی چون نامه دادگاه میخواستن افتاد ماه بعدی داروهای تخمک کشی رو بهمون بدن 

اره واقعا امروزم رفتم حضرت مریم سونگرافی داخلی روز دوم پریودی کردم گفت همه چیزات نرماله ولی چون نامه ...

نامه دادگاه براچی؟

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی😭😭😭؟؟اخه میگن دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس...🤲🤲🤲

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من دیروز عکس رنگی انجام دادم سونوگرافی صدری رفتم. موقع انجام خیلی درد داشت ولی میشد تحمل کرد چون چند ...

عزیزم شما کجا ساکنی؟

چقد شدعکس رنگی ؟

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی😭😭😭؟؟اخه میگن دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس...🤲🤲🤲

[QUOTE=219859935]سلام عزیزم  من به شخصه یک هفته از استرس خواب و خوراک نداشتم  کامنتهای دوستان رو میخوندم ...[/QUOTE

باسونو هم معلوم میشه ک لوله بستس یانه؟

انگار بدن ها فرق داره. هنوز هم دستشویی میرم یا دست میزنم به دلم درد داره

شما کی انجام دادی حامله شدی؟

[QUOTE=219859935]سلام عزیزم  من به شخصه یک هفته از استرس خواب و خوراک نداشتم  کامنتهای دوس ...

نه اصلا چون من اصلا خودم هیچ مشکلی نداشتم عکس رنگی هم برای چکاپ فرستاده بود و از اونجایی که من کلا ای وی اف هستم گفت مشکلی نداره بسته باشه

من هفته پیش انجام دادم انشالله که این ماه حامله بشم

انشالله عزیزم میتونی بیای از تجربیاتت بگی از زمانی که تخمک گرفتن تا. انتقال چقدر طول کشید!؟قبل انتقال چیا خوردی بعداز انتقال چیا میخوری!؟من نر روز تایپکو نگاه میکنم ممنون میشم جوابمو زدی عزیزم

من هفته پیش انجام دادم انشالله که این ماه حامله بشم

ای وی اف چطوریه؟

اولین باره انجام میدی؟

ای یو ای هم کردی؟

میکرو و ای یو ای و ای وی اف کدومش بهتره؟

ببخش انقد سوال پرسیدم🤦‍♀️ ممنون میشم جواب بدی

ای وی اف چطوریه؟ اولین باره انجام میدی؟ ای یو ای هم کردی؟ میکرو و ای یو ای و ای وی اف کدومش بهتره ...

شماهم مثل من خیلی سوال دارید.

منم انشالله از ماه بعد دارو میدن برای تخمک کشی خیلی سوال دارم کسی نیست جواب بده 

انشالله عزیزم میتونی بیای از تجربیاتت بگی از زمانی که تخمک گرفتن تا. انتقال چقدر طول کشید!؟قبل انتقا ...

من الان آزمایش و عکس رنگی و سونو رو انجام دادم که ماه آینده برای آی وی اف . ولی قبلا تخمک کشی انجام دادم. تخمک هام رو اهدا کردم به کسی. از روز ۲پریودی کلی آمپول زدم از روزی دوتا شروع شد تا روزی ۸تا هم رسید. هم عضلانی هم دور ناف. روز۱۴ بود گمونم بردنم اتاق عمل بعد با یه وسیله که آب میپاشید محکم شستن واژن م رو که یه حس بدی داشت. بعد ماسک گذاشتن و بیهوش کردن. نیم ساعت بعد به هوش اومدم . بعد از ظهر هم مرخص شدم . درد بعدش هم در حد پریود شدید بود. ولی دلم باد کرده بود انگار ۶ماهمه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز