بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای چه خبرشوووونه؟ چقد بی انصافیه اخه😞😞😞 اخه خداجون چراخودت نمیدی ک ما هااینجوری نیوفتیم گیربند ...
اره واقعا خیلی خیلی بی انصافا بدتر میدونی چیه فاکتورهم نمیدن که ما از بیمه تکمیلی بکیریم میگه ما همه چی مون محرمانه نباید کسی بدونه یعنی ما امید داشتیم که حداقل یه مقدارشو بیمه میده که اینم از ما دریغ کردن
من همسرم شغلش ازاده خدا نگهدار پدرشوهرمو بهمون کمک میکنه واقعا ما اول راه زندگیمونیم نمیتونیم از پس ...
من امروز موعدمه دیروز و امروز بیبی زدم
برای دیروز همون موقع دوبار مثبت شد ینی همون لحظه مثبت شد پاک شد و دوباره کمرنگ تر شدو اخرم محو شد ولی امروز روهمون دوباره امنحان کردم هاله داره یدونه ام جدید بازکردم زدم منفیه
نمیدونم چیکنم علایم پری ام ندارم همیشه ۳روز قبل پری دردام میاد این سری ندارم
خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی😭😭😭؟؟اخه میگن دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس...🤲🤲🤲
ای جانممم حتماااا حامله ای برو ازمایش خون بده وای خیلی خوشحال شدم امیدوارم ازمایشتم مثبت باشه بیا به ...
قربون دل پاکت برم عزیزم
نمیدونم والا سردرگمم فک میکنم برااز زووباشه
میخوام یکم صبر کنم
یکم کمردرد دارم و زیر دلم درد میکنه و تیر میکشه
راستی بی بی صبح ک گفتم منفیه غروبی نگاش کردم دیدم انگار مثبت شده ولی یکم رنگش پخش شده بود میگم اگه مثبتم باشه دیگه تا غروب حتما کاذبه دعام کن کارم ب ای یو ای نکشه بهمن وقت ای یو ایه نمیخوام انجامش بدم ولی مجبورم دعا کن خداصدامو بشنوه😞😞
خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی😭😭😭؟؟اخه میگن دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس...🤲🤲🤲