2821
2789
عنوان

عکس رنگی😰😰😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 88 پست
سلام عزیزم ما ۲۲ رفتیم ساری دکتر روان پزشک ویزیت کرد خدایش هیچ کار نکرد ۱۶۰ تومن ویزیت گرفت.  ...

وای چه خبرشوووونه؟

چقد بی انصافیه اخه😞😞😞

اخه خداجون چراخودت نمیدی ک ما هااینجوری نیوفتیم گیربنده های بیخودت😭😭😭😭

انشالله هرچی ب صلاحته خواهر

چله ی ماعون بردار روزی ۴۱بابخون مطمعن باش جواب میگیری

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی😭😭😭؟؟اخه میگن دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس...🤲🤲🤲
سلام عزیزم ما ۲۲ رفتیم ساری دکتر روان پزشک ویزیت کرد خدایش هیچ کار نکرد ۱۶۰ تومن ویزیت گرفت.  ...

همسرتون چکاره هستن؟کارشون سنگینه؟

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی😭😭😭؟؟اخه میگن دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس...🤲🤲🤲

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وای چه خبرشوووونه؟ چقد بی انصافیه اخه😞😞😞 اخه خداجون چراخودت نمیدی ک ما هااینجوری نیوفتیم گیربند ...

اره واقعا خیلی خیلی بی انصافا بدتر میدونی چیه فاکتورهم نمیدن که ما از بیمه تکمیلی بکیریم میگه ما همه چی مون محرمانه نباید کسی بدونه یعنی ما امید داشتیم که حداقل یه مقدارشو بیمه میده که اینم از ما دریغ کردن

من همسرم شغلش ازاده خدا نگهدار پدرشوهرمو بهمون کمک میکنه واقعا ما اول راه زندگیمونیم نمیتونیم از پس ...

چندساله ازدواج کردی؟واقعا خداحفظ کنه پدرهمسرت رو

چندساله منتظری؟

ماهیچ کس کمکمون نمیکنه همسرم کارگره

پدرشوهرمم چیزی نگیره ازمون کمکش پیش کش

من همسرم شغلش ازاده خدا نگهدار پدرشوهرمو بهمون کمک میکنه واقعا ما اول راه زندگیمونیم نمیتونیم از پس ...

من امروز موعدمه دیروز و امروز بیبی زدم

برای دیروز همون موقع دوبار مثبت شد ینی همون لحظه مثبت شد پاک شد و دوباره کمرنگ تر شدو اخرم محو شد ولی امروز روهمون دوباره امنحان کردم هاله داره یدونه ام جدید بازکردم زدم منفیه

نمیدونم چیکنم علایم پری ام ندارم همیشه ۳روز قبل پری دردام میاد این سری ندارم

چندساله ازدواج کردی؟واقعا خداحفظ کنه پدرهمسرت رو چندساله منتظری؟ ماهیچ کس کمکمون نمیکنه همسرم کارگ ...

ما سال ۹۶ عروسی کردیم از ۹۷ فهمیدیم مشکل داریم 

اره خدا خیرش بده با اینکه کشاورزه بازم لطف کرد بهمون البته فکر کنم یه هفت هشت تومن دیگه باید خرج کنیم 

ولی خدایش بعضی موقعها هم شد ما بهشون کمک کردیم ولی خوب بازم خدا زنده نگهشون داره

من امروز موعدمه دیروز و امروز بیبی زدم برای دیروز همون موقع دوبار مثبت شد ینی همون لحظه مثبت شد پاک ...

ای جانممم حتماااا حامله ای برو ازمایش خون بده وای خیلی خوشحال شدم امیدوارم ازمایشتم مثبت باشه بیا بهم خبر بده حتما

ای جانممم حتماااا حامله ای برو ازمایش خون بده وای خیلی خوشحال شدم امیدوارم ازمایشتم مثبت باشه بیا به ...

قربون دل پاکت برم عزیزم

نمیدونم والا سردرگمم فک میکنم برااز زووباشه

میخوام یکم صبر کنم 

یکم کمردرد دارم و زیر دلم درد میکنه و تیر میکشه

راستی بی بی صبح ک گفتم منفیه غروبی نگاش کردم دیدم انگار مثبت شده ولی یکم رنگش پخش شده بود میگم اگه مثبتم باشه دیگه تا غروب حتما کاذبه دعام کن کارم ب ای یو ای نکشه بهمن وقت ای یو ایه نمیخوام انجامش بدم ولی مجبورم دعا کن خداصدامو بشنوه😞😞

قربون دل پاکت برم عزیزم نمیدونم والا سردرگمم فک میکنم برااز زووباشه میخوام یکم صبر کنم  یکم ...

الهی عزیزم انشالله خیره 

میشه بگی چیشد آزمایش دادی!؟انشالله بیایی بگی که مثبت 

من به تایپک سر نزدم من و همسرم سرماخوردیم در خونه به سر میبریم  خوندی جوابمو بده منتظرتم عزیزم

الهی عزیزم انشالله خیره  میشه بگی چیشد آزمایش دادی!؟انشالله بیایی بگی که مثبت  من به تای ...

سلام خوبی گلم ن ب از نرسید پری اومد منو شوهرمم داغونیم😭😭😭

سلام خوبی گلم ن ب از نرسید پری اومد منو شوهرمم داغونیم😭😭😭

الهیی واقعا خیلی سخته!خدابزرگ انشالله به زودی قسمتت بشه  به دکترگفتی!؟چی گفت الان باید واسه آی یو آی بری یا ای وی اف!؟

الهیی واقعا خیلی سخته!خدابزرگ انشالله به زودی قسمتت بشه  به دکترگفتی!؟چی گفت الان باید واسه آی ...

ن  نگفتم اصلاحسش نیس بخدا انقدداغونیم منوشوهرم 

دیگه ای یو ای نمیکنم 

بخدا خواهر نمیکشم دیگه

خیلی سخته چندباررفتم مشهد و قم

هفته پیش رفتم قم چقد دعا کردم اومدنی پریود شدم میخواستم برم کربلا دیکه نمیرم

وقتی خداجواب نمیده اماما جواب میدن؟

هرچقد نذر کردم چله دعا برداشتم دیگه وقتی جواب نمیده کاری ازم برنمیاد جز اینکه قید بچه رو بزنم😔😔😔