2821
2789
عنوان

عکس رنگی😰😰😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 88 پست
عزیزم چندوقته سقط کردی؟

چهار ماهی میشه گلم

باید ی عکس رنگی بدم و بعد درمانمو دوباره شروع کنم بعد عید

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخی عزیزم چقد دلگرمم کردی خداهرچی میخوای بده بهت یعنی ممکنه لوله هام بسته باشه؟علایمی داره؟یافقط باع ...

ببین،این چیزی که تایپ کردی واسه من یه جوری اومده نمیفهمم چی نوشتی،میشه دوباره تایپ کنی.

خدانی نیتوسالم و سلامت بزاره بغلت منم دعاکن خیلی محتاجم😔 دکترگفته همسرم واریکوسل خفیف داره باید عم ...

انشاالله همه چی خوب پیش میره.انشاالله هم شما و هم تمام منتظرا ب زودی دامنشون سبز شه و ب زودی تاپیک بارداری بزنی.

چهار ماهی میشه گلم باید ی عکس رنگی بدم و بعد درمانمو دوباره شروع کنم بعد عید

انشالله خدا هرچه زودتربهت نی نی بده❤

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی😭😭😭؟؟اخه میگن دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس...🤲🤲🤲
ببین،این چیزی که تایپ کردی واسه من یه جوری اومده نمیفهمم چی نوشتی،میشه دوباره تایپ کنی.

اخی عزیزم چقد دلگرمم کردی خداهرچی میخوای بده بهت یعنی ممکنه لوله هام بسته باشه؟علایمی داره؟یافقط باعکس مشخص میشه؟

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی😭😭😭؟؟اخه میگن دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس...🤲🤲🤲

درست شدعزیز؟

اخی عزیزم چقد دلگرمم کردی خداهرچی میخوای بده بهت یعنی ممکنه لوله هام بسته باشه؟علایمی داره؟یافقط باع ...

فقط با عکس مشخص میشه.انشاالله همه چی درست پیش میره و بعد عکس بدون دردسر باردار میشی‌.توکلت ب خدا باشه.

فقط با عکس مشخص میشه.انشاالله همه چی درست پیش میره و بعد عکس بدون دردسر باردار میشی‌.توکلت ب خدا باش ...

قربونت برم دعام کن شماحامله ای خداصداتوزودترمیشنوه دعات گیراتره❤

انشالله خدا هرچه زودتربهت نی نی بده❤

ممنون عزیزم،همچنین به تو❤

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
@mysister   عزیزم ۱۳وقت داشتی بیاتوضیح بده تجربه اتو

سلام عزیزم 

من به شخصه یک هفته از استرس خواب و خوراک نداشتم 

کامنتهای دوستان رو میخوندم واقعا استرس بهم وارد میشدتا اینکه خودم رفتم انجام دادم فقط بهتون بگم الان در حال حاضر پریودم دردی که الان دارم خیلی بیشتر از دردی که عکس رنگی گرفتم

همه میگن عکس رنگی عین درد پریودیه منم دقیقا همینو میگم شاید ۱۰ ثانیه طول بکشه درد پریودی تو عکس رنگی همین 

ولی من لوله سمت راستم بسته بود چهار بار تزریق کردن دیگه دفعه اخر یه خورده دردش بیشتر بود چون یکم از لوله باز شد ولی بازم درد خیلی خوبه و قابل تحمله اصلا هم شیاف و حدئین لازم نیست بخورین قبلش 

من اصلا خونریزی نکردم بعدش اتفاقا بعدش ازمایش پاپ اسمیر داشتم فقط گفتن دهانه رحمت یکم قرمز شده اونم بخاطر عکس رنگی بود 

من دیروز عکس رنگی انجام دادم سونوگرافی صدری رفتم. موقع انجام خیلی درد داشت ولی میشد تحمل کرد چون چند دقیقه بود. دوبار برام تزریق کرد. از تخت اومدم پایین دیدم خونریزی دارم. تو راه برگشت مسکن خوردم . درد داشتم ولی قابل تحمل بود. از دو ساعت بعدش درد هام شروع شد. اینقدر زیاد بود که حس کردم سزارین کردم. نمیتونستم راه برم. کلی مسکن خوردم و شیاف زدم تاثیری نداشت. تا امروز ظهر درد شدید بود ولی بعدش کم شد. الان هم موقع نشستن یا بلند شدن درد دارم. بدن هر کسی فرق داره. برای من دردش زیاد بود ولی برای رسیدن به هدفم تحمل کردم. به نظرم ارزشش رو داده 

من دیروز عکس رنگی انجام دادم سونوگرافی صدری رفتم. موقع انجام خیلی درد داشت ولی میشد تحمل کرد چون چند ...

سلام عزیزم الهیییی اینقدر درد کشیدی ؛؟من یک قطره خونم نیومد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز