2821
2789
عنوان

عکس رنگی😰😰😰😰

532 بازدید | 88 پست

سلام دوستان امروز دکتر برام عکس رنگی نوشته هییییییچی درموردش نمیدونم میشه کمکم کنید؟

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی😭😭😭؟؟اخه میگن دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس...🤲🤲🤲
برا بارداری؟ چند وقته اقدامی؟ عکس رنگی برا بازکردن لوله هاته .....و مشخص میکنه لوله هات بستن یا بازن

5ساله اقدامم دیگه امروز پری اومد رفتم دکتر سونوواژینال کرد گف مشکل نداری ولی برو عکس رنگی

شماانحام دادی؟

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی😭😭😭؟؟اخه میگن دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس...🤲🤲🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

5ساله اقدامم دیگه امروز پری اومد رفتم دکتر سونوواژینال کرد گف مشکل نداری ولی برو عکس رنگی شماانحام ...

نه یعنی نرفتم‌دکتر که برام بنویسه....میگن یه مایعی هس که باید از راه واژنت بریزن داخل موقع که به رحمت میرسه درد داره مثل پریودی دلپیچه داره..باید دوبار مایع بریزه ...همینجا تو‌نی نی سایت بزن عکس رنگی تجربه هاشو‌ن بخون

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
5ساله اقدامم دیگه امروز پری اومد رفتم دکتر سونوواژینال کرد گف مشکل نداری ولی برو عکس رنگی شماانحام ...

من فروردین انجام دادم.قبلش باید آنتی بیوتیک شروع کنی که دچار عفونت نشی.میری رو تخت دراز میکشی،یه سوند میذارن داخل و از طریق همون ماده حاجب تزریق میکنن،و عکس میگیرن.که با عکس اگه لوله هابسته یا باز باشه ،ناهنجاری ساختاری دستگاه تناسلی داخلی و...مشخص میشه.در بیشتر مواقع اگه لوله ها بسته باشه معمولا با همون تزریق ماده حاجب باز میشه.

قبلش حتما مسکن مصرف کن.کمی درد داره ولی دردش قابل تحمله و ارزش داره  عکس رو بگیری.چون کمک زیادی به روند درمانت میکنه.

من 6ماه داروی کمک باروری مصرف کردم باردار نشدم،فروردین رفتم عکس رنگی جفت لوله هام بسته بود که با عکس باز شد.و خداروشکر اردیبهشت با اینکه دکتر برام داروی کمک باروری نوشته بود بدون دارو اقدام کردم و باردار شدم.

من فروردین انجام دادم.قبلش باید آنتی بیوتیک شروع کنی که دچار عفونت نشی.میری رو تخت دراز میکشی،یه سون ...

اخی عزیزم چقد دلگرمم کردی خداهرچی میخوای بده بهت یعنی ممکنه لوله هام بسته باشه؟علایمی داره؟یافقط باعکس مشخص میشه؟

من فروردین انجام دادم.قبلش باید آنتی بیوتیک شروع کنی که دچار عفونت نشی.میری رو تخت دراز میکشی،یه سون ...

خدانی نیتوسالم و سلامت بزاره بغلت منم دعاکن خیلی محتاجم😔

دکترگفته همسرم واریکوسل خفیف داره باید عمل بشه امروز رفتم پیش دکترخودم گفتم ای یو ای کنه ک فرستاد اول عکس بگیرم ولی گف اسپرم همسرم خوبه دعاکن بعد عکس بشه دیگه ای یو ای و عمل نکنیم😔

@simorg   گلم شما عکس دادی؟ چطور بود؟ بعداز عکس رنگی حامله شدی؟

نه فدات هنوز ندادم

چون از سقطمم باید بگذره

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز