2777
2789
عنوان

مرد سیگاری

321 بازدید | 36 پست

دوستان میشه راهنمایی کنید چجوری شوهرمو از سیگار کشیدن منع کنم؟البته اون نمیدونه که من فهمیدم سیگار می‌کشه چون من اصلا به روش نیاوردم.ولی بشدت ناراحتم و داغون.نمیدونم چکار کنم.ممنون میشم راهکار بگین

تا خدا بنده نواز است،به خلقش چ نیاز؟!

پس چطوری میخای بهش بگی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید خودش بخواد و کتاب هست و قرص داره

شوهره من کتابشو گرفت صوتی بود گوش کرد و قرصم گرفت الان ۲ ماهه نمیکشه

با ابله بحث نمیکنم،مخصوصا خشکه مقدس فاقد عقل ،ریپلای نکن چون مزخرفات یه فاقد مغز رو نمیخونم و جواب نمیدم،عارم میاد وقتمو حروم کنم واسه یه موجود بی ارزش

اگه راهی هست ب منم بگید ریه م داره ب..ا میره:/😑😂🚬

کار من دیگه از شنبه شروع کردن گذشته ، من باید یه بار بمیرم از اول شروع کنم:/ پ‍‌ن‍‌اه م‍‌ی‍‌ب‍‌رم بہ ل‍‌ب‍‌اش‍‌ک‍‌‌ از ش‍‌ر ان‍‌س‍‌ان‌ه‍‌ا .

البته یکی دوبار کم آورد یه نخ کشید که آسمونو به زمین دوختم، چنان دعوایی کردم باهاش که دیگه میترسید بکشه

با ابله بحث نمیکنم،مخصوصا خشکه مقدس فاقد عقل ،ریپلای نکن چون مزخرفات یه فاقد مغز رو نمیخونم و جواب نمیدم،عارم میاد وقتمو حروم کنم واسه یه موجود بی ارزش

دااااغون نباش الان همه سیگار میکشن و چیز اصلا بدی نیس. بزار بکشه ارومشون میکنه.فقط با پیگیری بدترش ...

چطوری آخه داغون نباشم.برای من اصلا چیز عادی ای نیست.ضمن اینکه بچه دار هم نشدیم و تحت درمانیم میترسم این سیگار کشیدن رو روند اون تاثیر بزاره😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

تا خدا بنده نواز است،به خلقش چ نیاز؟!
چ کتابی؟چ قرصی؟

کتابشو از گوگل دانلود کرد، قرصم داروخانه بگی میدن، روش نوشته شنبه یکشنبه ....بعد هفته دوم روزی ۲ تا میش۶

اون وسوسه رو از سرش میندازه

کتابم نویسنده اش خودش ۳۰ سال سیگاری بوده، من گوش نکردم ولی شوهرم میگه یه چیزایی میگه تازه میفهمی چه کثافتی بوده میکشیدی، ازش بدت میاد

چطوری آخه داغون نباشم.برای من اصلا چیز عادی ای نیست.ضمن اینکه بچه دار هم نشدیم و تحت درمانیم میترسم ...

نگا گلم برا منم عادی نبود.انقدر زمین و اسمون زدم و گریه کردمو قهر کردم فایده نکرد .

گفت به سیگارم کار نداشته باش فقط مابقی هر چی بگی نوکرتم.دیگه گذاشتم حال خودش چون فایده نداره