دوستان میشه راهنمایی کنید چجوری شوهرمو از سیگار کشیدن منع کنم؟البته اون نمیدونه که من فهمیدم سیگار میکشه چون من اصلا به روش نیاوردم.ولی بشدت ناراحتم و داغون.نمیدونم چکار کنم.ممنون میشم راهکار بگین
ایشالله درست میشه، تو مثل من حرص نخور، باید خودش بهواد، با جنگ و دعواونمیشه، فقط خودمو دق دادم ۱۰ سال
با ابله بحث نمیکنم،مخصوصا خشکه مقدس فاقد عقل ،ریپلای نکن چون مزخرفات یه فاقد مغز رو نمیخونم و جواب نمیدم،عارم میاد وقتمو حروم کنم واسه یه موجود بی ارزش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تمساح که وحشیه و اصلا دلیل نداره رام بشه رو رام میکنن سرشونو میکنن تو. حلقش شما انسان شریف که ذاتش ...
بعضی آدما خیلی سختن.شما خانومی باید خوب منو درک کنی زن روحیه لطیفی داره دوس داره گاهی نازشو بکشن و لوسش کن تاکی باید تلاش کرد برای رام کردن مرد مارو اخه😭😭
شما وقتی با همسرت بحثت میشه چکار میکنی؟وقتی اون حرف نمیزنه،طرفت نمیاد،حتی نگاهم نمیکنه،چکار میکنی؟
من ده سال کوچیکترم الان اون ۴۷ساالشه و من ۳۷ خیلی مسیر سختی رو اومدیم ولی شد کار نشد نداره تماااتم تلاشتو بکن مهمتر از همه مامانش نباش معشوقش باش امنیت بهش بده بزار حس کنه تو امنترین ادم دنیایی براش شوهر من قهرررر ها میکرد چشمامو بستم امتظارتمو تمام کردم وقتی زن قوی شدم رفتارش کامل عوض شد