2777
2789
عنوان

مرد سیگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 36 پست
دعا کن عزیزم شوهرم منم به راه بیاد 

ایشالله درست میشه، تو مثل من حرص نخور، باید خودش بهواد، با جنگ و دعواونمیشه، فقط خودمو دق دادم ۱۰ سال

با ابله بحث نمیکنم،مخصوصا خشکه مقدس فاقد عقل ،ریپلای نکن چون مزخرفات یه فاقد مغز رو نمیخونم و جواب نمیدم،عارم میاد وقتمو حروم کنم واسه یه موجود بی ارزش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شوهر من خیلی مغروره.ینی وقتی بحثمون میشه حتی اگه مقصر اون باشه پاپیش نمیزاره شده تا دوهفته بامن حرف ...

تمساح که وحشیه و اصلا دلیل نداره رام بشه رو رام میکنن سرشونو میکنن تو. حلقش

شما انسان شریف که ذاتش رام هست رو نمیتونی ازش رفیق بسازی ؟؟برو بگرد راه نزدیک شدن بهشو پیدا کن

تمساح که وحشیه و اصلا دلیل نداره رام بشه رو رام میکنن سرشونو میکنن تو. حلقش شما انسان شریف که ذاتش ...

بعضی آدما خیلی سختن.شما خانومی باید خوب منو درک کنی زن روحیه لطیفی داره دوس داره گاهی نازشو بکشن و لوسش کن تاکی باید تلاش کرد برای رام کردن مرد مارو اخه😭😭

تا خدا بنده نواز است،به خلقش چ نیاز؟!
تمساح که وحشیه و اصلا دلیل نداره رام بشه رو رام میکنن سرشونو میکنن تو. حلقش شما انسان شریف که ذاتش ...

شما وقتی با همسرت بحثت میشه چکار میکنی؟وقتی اون حرف نمیزنه،طرفت نمیاد،حتی نگاهم نمیکنه،چکار میکنی؟

تا خدا بنده نواز است،به خلقش چ نیاز؟!
شما وقتی با همسرت بحثت میشه چکار میکنی؟وقتی اون حرف نمیزنه،طرفت نمیاد،حتی نگاهم نمیکنه،چکار میکنی؟

من ده سال کوچیکترم
الان اون ۴۷ساالشه و من ۳۷
خیلی مسیر سختی رو اومدیم
ولی شد
کار نشد نداره
تماااتم تلاشتو بکن
مهمتر از همه مامانش نباش معشوقش باش
امنیت بهش بده
بزار حس کنه تو امنترین ادم دنیایی براش
شوهر من قهرررر ها میکرد
چشمامو بستم امتظارتمو تمام کردم وقتی زن قوی شدم رفتارش کامل عوض شد