lohjk مدیر استارتر عضویت: 1404/07/28 تعداد پست: 136 عنوان کنکوری های405 94 بازدید | 9 پست کسی هس بخاد واقعا قبول بشه امسال؟؟؟ خودم نتیجه گرفتم کنکور 404 هرکی خواست توضیحات بیشتر دایرکت امروز | 13:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فانوس_مغرور عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 780 دایرکت؟ دانشجو معلم🌱 تو زندگیت به قدری تلاش کن که بعدا به هیچ عنوان حسرت نخوری♥نور♥
هی_بیخیال عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 14932 دایرکت؟ 😂😂😂 دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸
هی_بیخیال عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 14932 دایرکت؟ شما رشتت چیه تزارت چند شد تو کنکور دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸
lohjk مدیر استارتر عضویت: 1404/07/28 تعداد پست: 136 اره دایرکت چرا خو همینجا بگو نمیتونم تو عموم جاربزنم چجوری قبول شدم هرکی واقعا میخاد شخصی بیاد در خواست بده میگم
فانوس_مغرور عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 780 شما رشتت چیه تزارت چند شد تو کنکور فرهنگیان امور تربیتی میخونمنهایی دقیققِ دقیق یادم نیس واقعا دور و بر ۸۵۰۰اینا بود ترازش.کنکور سراسری ۸۵۰۰اینا ولی کنکور فرهنگیان ۱۱هزار دانشجو معلم🌱 تو زندگیت به قدری تلاش کن که بعدا به هیچ عنوان حسرت نخوری♥نور♥
فانوس_مغرور عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 780 نمیتونم تو عموم جاربزنم چجوری قبول شدم هرکی واقعا میخاد شخصی بیاد در خواست بده میگم چه حسی بدی گرفتم چرا مثلا؟انگار خیلی شاهکار کردی و خیلی برا همه مهمه که نخوای تو عموم جاااار بزنی دانشجو معلم🌱 تو زندگیت به قدری تلاش کن که بعدا به هیچ عنوان حسرت نخوری♥نور♥
lohjk مدیر استارتر عضویت: 1404/07/28 تعداد پست: 136 فرهنگیان امور تربیتی میخونمنهایی دقیققِ دقیق یادم نیس واقعا دور و بر ۸۵۰۰اینا بود ترازش.کنکور سراسری ... خرهنگیان هم شد رشته بیچاره واسه چندرغاز حقوق با ی مشت بچه سروکله زدن معلومه دیگه هیچی نیوردی😂 من پزشکی میخونم سال اولم
فانوس_مغرور عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 780 خرهنگیان هم شد رشته بیچاره واسه چندرغاز حقوق با ی مشت بچه سروکله زدن معلومه دیگه هیچی نیوردی😂 من پز ... اوه اوه چه بدبخت و حقیری تومن نگفتم رشتم فلانه بهمانه مثل توولی تو آدم نیستی حیف صد حیف بدبخت دوزاری دانشجو معلم🌱 تو زندگیت به قدری تلاش کن که بعدا به هیچ عنوان حسرت نخوری♥نور♥