2777
عنوان

مریض روانی

118 بازدید | 19 پست

من با یکی چند مدت حرف میزدم بعد اختلال روانی داشت رفتاراش نرمال نبود یبار خوب یبار بد دیگ کم کم بینمون چت کم شد ولی هر دفعه هم خودش میاد پی میده من محلش نمیدم زودم چتو تموم میکنم استیکر فرستاده بود لایک کردم بعد گف شده یبار زنگ بزنی منم گفم قبلنا یادت نیس گفت یاد من گفم بله گف میشه بگی کی منم پیچوندم خواستم اذیتش کنم بعد خندیدم گف قشنگ بخند یهو چت دو طرفه پاک کرد چرا😂😂

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

منم با ی مریض روانی دو قطبی بودم بعد ۲ ۳ ماه چنان قهوه ایش کردم ک نگو بعدم بلاک

چقد حال میده من با اینک محلش نمیدم باز میاد خیلی پروهه همشم دنبال بهونه واس دعوا

چقد حال میده من با اینک محلش نمیدم باز میاد خیلی پروهه همشم دنبال بهونه واس دعوا

اینم همین بود من هی تحملش میکردم هی براش توضیح میدادم دیدم نه این کلا مریضه روانیه باید بستری بشه

بلاکش کردم

خدایا مواظبم باش❤️

اینم همین بود من هی تحملش میکردم هی براش توضیح میدادم دیدم نه این کلا مریضه روانیه باید بستری بشه بل ...

چقد شبیه من

دمت گرممم

حالا از قصده یا واقن دست خودشون نیس؟