2777
2789
عنوان

اقا به چشم زخم اعتقاد دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 23 پست
چشم زخم همون انرژی منفیه طرفه که بهت منتقل میشه

چکار باید کرد واقعا، نه میشه قطع ارتباط کرد نه طرف بی خطره

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
چکار کنیم که ازش در امان باشیم، دیشب ینی تا صبح از ترس بابام هی از خواب پریدم، فک کرده بود رفتم فساد ...

با صلوات،وذکر های دیگه هر ذکری که اسم خدا توش باشه خوبه مثلا همون ماشالله که خیلیا میگن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

.یعنی چی؟چجوری یعنی فکر کرده چرخ ماشین مثلا پنچر شده که دیر برین خونه؟یا رفته تو مغزت گفته الالن اسنپ بگیر از اونور هم رفته تو مغز اون گفته همینجا بمون تا بهت نگفتم مشتری نگیر  

It's tearing me apart I don't know why

پیامبر از گورستانی عبور می کردن فرمودن. بیشتر این افراد به دلیل چشم زخم از دنیا رفتند نه به مرگ طبیعی .

خود من اعتقاد دارم نود درصد اتفاقهای بد زندگیمون چشم زخمه و فقط ده درصد عواقب کارهای خودمنونه. 

حضرت علی علیه السلام میفرمودن نعمتهای زندگیتون رو پیش دیگران نمایش ندید یا از اونها حرف نزنید خصوصا درمقابل افراد محروم یا مصیبت دیده .

یه دفعه یه واعظی داشت صحبت میکرد میگفت حتی حیوانات هم میتونن چشم بزنن مخصوصا سگ . به همین دلیل نگه داری سگ در اسلام خیلی منع شده 

صدقه دادن و ذکر ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله در رفع چشم زخم موثره

بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین 
بابا طرف انقدددددد پیگیره، شعور نداره، پیام داده میگم دستم بنده میگه کجا چرا چطور، هرچی مختصر حواب م ...

خوبه رُکی باهاش 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

.یعنی چی؟چجوری یعنی فکر کرده چرخ ماشین مثلا پنچر شده که دیر برین خونه؟یا رفته تو مغزت گفته ا ...

ببین وقتی بهش گفتیم، مسیری که من صدبار رفتم یبارم گم نشدم رو با گوگل رفتیم حتی ولی صد دور زدم تا کافه رو پیدا کنم، نصف شهرو دور زدم ، رفتیم نشستیم در حالت عادی ساعت ده و نیم میرسیدیم خونه، سفارش دادیم، یارو رفت چهل دقیقه بعد رفتیم گفتیم اقا این سفارش بیست دقیقه بیشتر نمیشه فوقش نیم ساعت، چیشد پس، گفت عه یادم رفته بگم ، الان بزارم؟ یه ربه امادس، گفتم اقا اگه یه ربه امادس اره اگه 20 دقیقه هم قراره بشه نه، گفت اوکیه، باز نشستیم یخورده صحبت کردیم، 25 دقیقه بعد دقیقا زمانی که ببخشید گفتیم ک.ون لقش بیا بریم غذارو اورد، جایی که همیشه غذاهاش عالی بود همیشه عالی بود، به شدت بد بود سالاد همیشه داشت اونشب نداشت، پنج دقیقه ای خوردیم، برگشتنی ماشین اولش روشن نشد، باز حرکت کردیم باز مسیر گم شد دور شهر زدیم دوساعت تا رسیدیم به مسیر اصلی که نیم ساعت طول میکشید تا شهرمون، با سرعت نووووور رفتیم سمت خونه، دم خونه دوستم در ماشین گیر کرد باز نمیشد، ساعت 12 و 57 دقیقه رسیدم خونه، سری قبل هم اسنپ اول گیر نیومد وقتی اومد، ماشین با پلاک ثبتی فرق داشت یارو توضیح درست نداد بهمون که چرا پلاک فرق داره، اهنگای محلی ناله طور هم گذاشته بود قبافشم ترسناک بود، هرچی زدیم یه اسنپ دیگه بیاد همین بشر هی قبول درخواست میکرد، زنک زدیم آژانس دوسه جا اصلا جواب ندادن، یجا هم گفت مسیر شما 40 تومن میشه موجودی ما 25 ت بود، خلاصه با بدبختی و استرس اسنپ جور شد، بازم سر سفارش ضرر کردیم، ببین شاید درحالت عادی بگی طبیعیه ولی من هیچوقت ازین چیزا برام پیش نیومده جز این دوباری که به دوستمون گفتیم و خودش نبود باهامون

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
 خوبه رُکی باهاش 

کلافه شدم چون، بارها گفتم فلانی من ادمی که ازش بازپرسی کنی نیستم، اخلاقم نیست، باز تو سرش نمیره، اهل خاله زنکیه

هیچی به دوستت نگو

خییلی پیگیره بدبختی