2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 3683 بازدید | 123 پست
چه ییاستی ینی بیشتر ب شوهرم برسم؟؟ بخدا دیشب اصلا نخ ابیدم یکسر پاشویش کردم دمنوش دم کردم بهش صبحان ...

ب خودتم برس ک یادش بیاد شمام هستی

برا خوشبختیم یه صلوات بفرستین میدونم خوشبخت میشم الهی آمین☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب خودتم برس ک یادش بیاد شمام هستی

میرسم

ولی اصلا روحیه ندارم 

کمکم کنید ک چطورالان رفتارکنم باهاش

باهاش خوبو خوش باشم؟

نزدیکش بشم؟

یااگ اون خواست محبت کنه چیکارکنم

اگ ازم طلب رابطه داشت چی

میرسم ولی اصلا روحیه ندارم  کمکم کنید ک چطورالان رفتارکنم باهاش باهاش خوبو خوش باشم؟ نزدیکش ...

سلام فدات گلم خوبی عزیزم اصلابه اتفاقی که افتاده فکرنکن چون واقعا خودت نابودمیشی عزیزم میدونم خیلی خیلی سخته چون الان این موضوع واسه اولین باردیدی توفشارروحی زیادی هستی ولی این موضوع روپیش خودت توی درونت کاملاخنثی کن عزیزم فکرکن خیلی وقت پیش این اتفاق افتاده وتموم شده

میرسم ولی اصلا روحیه ندارم  کمکم کنید ک چطورالان رفتارکنم باهاش باهاش خوبو خوش باشم؟ نزدیکش ...

این یه موردبهت میگم اگه بتونی انجام بدی رفته رفته به آرامش درون میرسی اول اینکه شایدواقعا وقتی شوهرت متوجه شده تووخانوادش فهمیدین واقعاپشیمون شده باشه وکنارگذاشته باشه بعداینکه چون این مضوع روباچشم دیدی واعتمادتونسبت بهش ازدست دادی همیشه کاراش واست حالت شک وتعجب داره اگه میخوای به دستش بیاری وآرامش به زندگیت برگردونی داستان حضرت یعقوب وحضرت یوسف توذهنت بیاره زمانی یعقوب به یوسف رسیدکه ازدرون برای همیشه رهاش کردوبخداسپردش نه اشکی ونه ناله ای کردتوهم بایدتوی خودت رهاش کنی وبهش فکرنکنی

عزیزم زمانی که اومدسمتت بهش نزدیک شوبهش کامل سردنشوکه فکرکنه رابطتون تموم شده ولی حدبینتون روحفظ کن محبت کرد بکن نکرد ناراحت نشووعادی جلوه بده انگارکه واست اهمیتی نداره ولی بعضی وقتابهش محبت کن نه اونقدرکه زیادذوق کنه فقط درحدی که گرماورابطه زندگیتون ازبین نره چون تازه این موضوع اتفاق افتاده به شدت عصبانی هستی ولی سعی کن آروم بشی یه مدت بایدزمان بدی کم کم درست میشه چون واسه زن خیلی دردناکه ولی بایدقوی باشی عزیزم درموردرابطه هروقت خودش اومدجلوشونگیرولی خیلی مشتاق خودتونشون نده یجورایی متوجه بشه که دلخوری اماکشش نده نزارتورابطتتون سردی بیوفته که بعدن درست کردنش مصیبته

شماررو دارم. چ تهدیدی کنم شوهرم یقه منومیگیره ک جرابهش یام دادی

به هیچ وجه به اون زن پیام نده چون هم گستاختر میشه هم خوشحال فکرمیکنه تونسته بین تو وشوهرت فاصله وسردی بندازه مهم شوهرته که بایددرست بشه چون اون نباشه بایکی دیگه میره خودتوقوی نشون بده نزارهیچ زنی ازمشکلات وناراحتیتون باخبربشه چون بیشتراذیتتون میکنه

الان تاپیک های قبلتودیدم مشکل رابطتت باشوهرت خوب شد

اره رابطرو با کلی حرف و مثال درستش کردمو خوب شده  بودیم..کاین اتفاق افتاد

خاک توسر بیلیاقتش کنن تازه رفته بودم اپلاسیون

امشبم دلمو شکوند هرچی کارش  داشتمو صداش زدم بکسر سرش توگوشی بودو مینوشت

یذره بلندتر دادزدم گفتم چرا جوابمو نمیدی یلحظه اون لامصبو بزار کنار

حنله کرد سمتم و دوبار دوطرف توگوشم زد

خیلی دلم شکست😭

ب پدرومادرش گفتم اونام اومدن کلی بهش توپیدن اونم سرشون داد زد برید فردا حرف میزنیم صبح باید زودپاشم ببرم سرکاراوناروهم گریون کردو رفتن

ولی پدرش گفت من کوتاه نمیامو این قضیه  رو ول نمیککنم

ینی باهاش خوب باشم؟؟؟؟ اصلا بامنم حرف نمیزنه طلبکاره 

نه وقتی طلبکاره وحرف نمیزنه توام مثل خودش باش خودتوسرگرم کارکن اتاقتومرتب کن آشپزخونتوتمیزکن یاهرچیزی خودتومشغول کن وناراحت نشون نده انگارنه انگارکه هست فکرکن خودت تنهایی امااگه اومدسمتت وباهات حرف زدتوام خودتونگیربهش رونده 

امشبم دلمو شکوند هرچی کارش  داشتمو صداش زدم بکسر سرش توگوشی بودو مینوشت یذره بلندتر دادزدم گفت ...

منکه بهت گفتم نبایدسمتش بری وباهاش حرف بزنی هرموقع کارداری به خانوادش بگوتاخجالت بکشه بهش بگویباردیگه بیای سمتم دست روم بلندکنی به خانوادم میگم میریم اذیت شکایت میکنیم بعدم طلاق وتمام خیلی جدی خانوادت بهت نزدیکن ازمشکلاتت خبردارن؟