2777
2789

من ۹ ماه استراحت مطلق بودم برام ۲ سال گذشت 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم فکر میکردم خیلی طولانیه اما مثل ی چشم بهم زدن گذشت ، و الان دوماه و نه روز دیگه باقی مونده ازش

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
اولاش خیلی سخت و بده خدایی ... 

عزیزم میگم ی سوال دارم من ۲۱ هفتم تکونای نی نی رو خیلی پایین حس میکنم پایین تر از نافم گاهی چپ و راست نافم و گاهی یکم بالاتر از واژن طبیعیه یا ن؟

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
عزیزم میگم ی سوال دارم من ۲۱ هفتم تکونای نی نی رو خیلی پایین حس میکنم پایین تر از نافم گاهی چپ و راس ...

آره عزیزم اون هفته ها دقیقا اونجاست هفته ۲۸ به بعد بالای ناف میاد 

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

بچه داری خیلی طولانی تر میگذره بارداری من خوب بود خوب گذشت  الان دخترم ۲۴ روزشه حس میکنم خیلی ف ...

بچه ی ۲۴ روزه چیکار داره مگه؟ شیر میخاد و جاش خشک باشه . همش میخابن نوزادا