2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم ۱۱سالشه ،امروز متوجه شدم تو تبلت سرچ کرده تو گوگل (ش و م ب و ل) اونجا هم کلی عکس براش اومده خی ...

باهاش سرد رفتار کنید چیزی هم نگید ینی بهش محل ندید وقتی دلیل این رفتارارو پرسید بهش بگید ک ازش ناراحتید و کارش زشت بوده و اگه یبار دیگه تکرار کنه دعوا میکنید و به پدرش میگید منم خواهرم عکس س.ی.نه سرچ کرده بود ۸ سالشه اینطوری کردم الان از ترسش گوگل نمیرع کلا😐

پسر منم سرچ کرده بود و خیلی چیزا بدی دید

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙

تو این سن بهتره تبلت مشترک باشه 

تا بتونین کنترل کنین

این صفحه رو بخونین آموزش قفل کودک گوگل

انجام بدین و برای امتحان یه کلمه مثل همینو سرچ کنین ببینین بازم چیز بدی میاره یا نه

https://learnparsi.com/فعال-کردن-قفل-کودک-گوگل-google-safesearch-در-رایانه/

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا |