من یک مدتیه عمیقا دارم فکر می کنم درمورد پوشش و اعتقاداتم
بین چادر یا بی حجابی کامل؟ هنوز نتونستم یکی رو انتخاب صددرصد بکنم و از اون طرف خسته ام از بلاتکلیفی یک روز نماز و چادر یک روز هیچی ...از همه مهم تر دوست دارم فقط خودم به نتیجه برسم دوست دارم یکی و انتخاب کنم و برای همیشه تکلیفم معلوم بشه. اونایی که تکلیفشون با خودشون معلومه تو زندگی چطوری تونستن ؟
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
خانوادم مذهبی ان منم چادر میپوشیدم یک دوره کلا ول کردم الانم وسط آسمون و زمین تلو تلو میخورم..
فك كنم بخاطر اينه همينجوري يه چيزي از خانوادت گرفتي بدون اينكه شناختي دربارش داشته باشي به نظرم فقط برو دنبال كتاب كتاب راجع به خدا امام ها اينجوري شناختتو افزايش بده بالاخره يه طوري ميشه ديگه
باز من مراسمای مذهبی و دوست دارم(البته نه همه شون رو) ولی مراسمای باز تر با آدمای باز تر که م ...
به نظرم واقعا جدي مشكلت رو دنبال كن خيلي بده اينجوري به خودت ظلم ميكني منم از اين دوستا داشتم كاملا متوجه ميشدم تغيير رفتارشون رو به هر قشر خاصي كه ميرسيدن مثل اونا ميشدن