2789
عنوان

چادری شدن!

| مشاهده متن کامل بحث + 3570 بازدید | 121 پست
خب خودم چجوری به خودم کمک کنم؟ وقتی هنوز تعادل و ثبات این و ندارم که تو هر جمع رنگ جماعت نشم...:) ن ...

بقیه هیچ کمکی بهت نمیکنن ی عده مخالف حجابن ی عده موافق حجاب ... بهتره بری  کتاب بخونی منابع قوی 

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فك كنم بخاطر اينه همينجوري يه چيزي از خانوادت گرفتي بدون اينكه شناختي دربارش داشته باشي به نظرم فقط ...

آره شناخت که نداشتم قبلا اصلا تازه الان یکم بهتر شدم

دنبال منابع خوب هستم که شاید اونا کمکی کنن...

خیلی سعی میکنم میدونی به نظرم شیطان درونم اون بی حجابیه نیست اون بلاتکلیفیه است که نمیزاره من ثبات ...

دقیقااا میخواد بلغزی ... ی چله بردار ی چهل روز باحجااب باش چون میگن انسان توی چهل روز ب شرایط عادت میکنه

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
بقیه هیچ کمکی بهت نمیکنن ی عده مخالف حجابن ی عده موافق حجاب ... بهتره بری  کتاب بخونی منابع قوی ...

نه میدونی من منظورم اصلا این نیست که بیاید بگید حجاب یا بی حجابی چون عقیده ها متفاوته منم بیشتر گیج میشم

منظورم اینه که اونایی که با خودشون به صلح رسیدن و تصمیمشون رو گرفتن (چه باحجاب چه بی حجاب) بیان از راه کار هاشون بگن

دقیقااا میخواد بلغزی ... ی چله بردار ی چهل روز باحجااب باش چون میگن انسان توی چهل روز ب شرایط عادت م ...

یعنی چهل روز چادر و نماز و اینا؟

بعد اگر جایی که فضا بد بود دعوت شدم نرم؟

نه میدونی من منظورم اصلا این نیست که بیاید بگید حجاب یا بی حجابی چون عقیده ها متفاوته منم بیشتر گیج ...

دوست من مث شما بود چهل شب دعای زیارت عاشورا یا توسل خوند تواین چهل روز باخدا و خودش عهد کرد ک تحت هرشرایطی چادرشو در نیاره ‌‌‌... الاان چادری 

آره شناخت که نداشتم قبلا اصلا تازه الان یکم بهتر شدم دنبال منابع خوب هستم که شاید اونا کمکی کنن...

آفرين واقعا به نظر من اين فكرا كه مياد تو سر آدم الكي نيست يه دعوت از طرف خداست بنظرم حتما كتاب بخون منبعتو حتما درست انتخاب كن آفرين بهت افتخار ميكنم  

یعنی چهل روز چادر و نماز و اینا؟ بعد اگر جایی که فضا بد بود دعوت شدم نرم؟

بله اونم مث شما هوایی میشد ... میگفت وقتی میدیدم دخترخالم  لباسای راحت میپوشیده ب منم میخندیده من سریع تو دلم میگفتم فاطمه زهرا بهم قدرت بده  تا نلغزم 

یعنی چهل روز چادر و نماز و اینا؟ بعد اگر جایی که فضا بد بود دعوت شدم نرم؟

الان میره مراسم یا محلس شادی چادرای قشنگ نماز مجلسی  میپوشه ... 

تو خیابون نزارن  تو مهمونی و جاهای دیگه که میشه بعدم کسی که بخواد بی حجاب  باشه میاد تو ...

درسته 

ولی بنظرم مانتویی با پوشش کاملو مناسب خیلی بهتره از همه چی 

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

به نظر من اونطوری لباس بپوش که خودت توش راحت باشی . کاری به بقیه نداشته باش اینطوری اگه کسی هم مسخره کرد یا چیزی بهت گفت اذیت نمیشی 

من محجبه نیستم به پوشش موی سر و فلان هم اعتقاد ندارم ولی لخت هم نیستم هیچوقت هم آرایش خیلی تو چشم نکردم جز تو عروسیا یه حد و حدودی برای خودم دارم مثلا کسایی اطرافم هستن محجبه و نمازخوان ولی با همه دست میدن پیش بیاد روبوسی میکنن ولی من بدم میاد با مردای غیر... دست بدم یا روبوسی کنم 

از خودم راضی ام یه لایف استایل شخصی دارم 😎 

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

آفرين واقعا به نظر من اين فكرا كه مياد تو سر آدم الكي نيست يه دعوت از طرف خداست بنظرم حتما كتاب بخون ...

عزیزمممم   ممنونم از انرژی خوبت 

امیدوارم زودتر از این بلاتکلیفی دربیام و راهی که دوست دارم و انتخاب کنم