2777
2789
عنوان

چادری شدن!

3567 بازدید | 121 پست

سلام بچه ها

من یک مدتیه عمیقا دارم فکر می کنم درمورد پوشش و اعتقاداتم 

بین چادر یا بی حجابی کامل؟ هنوز نتونستم یکی رو انتخاب صددرصد بکنم و از اون طرف خسته ام از بلاتکلیفی یک روز نماز و چادر یک روز هیچی ...از همه مهم تر دوست دارم فقط خودم به نتیجه برسم  دوست دارم یکی و انتخاب کنم و برای همیشه تکلیفم معلوم بشه. اونایی که تکلیفشون با خودشون معلومه تو زندگی چطوری تونستن ؟

ببین ب کدوم بیشتر علاقع داری

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم بی حجاب بودم‌و با شنیدن یه نوحه که توش از دزدین معجر حضرت زینب میگفت و سوختن چادر مادر سادات و اینکه راه و رسم حاج قاسم رو برای خودم الگو قرار دادم تونستم تکلیف خودم رو روشن کنم

فدای حاج قاسمم    
چیا خوندی منابعت چی بودن  و چی انتخاب کردی؟

فلسفه خوندم راجب دین و تفاوت عقاید ها و بررسی‌شون از نظر فلسفی_منطقی

انتخابم کنار گذاشتن دین بود

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 

ببین منم ی مدت چادر می‌زدم ولی هیچ فردی تو خانواده و فامیل چادری نیست وقتی حتی مامانامون چادرو. در آوردن دیگه منم مسخره میکردن من نپوشیدم ولی مانتو بلند میپوشیم شلوار تنگ نمیپوشم موهامم پشتم نمیریزم همو عادی جلو یکم معلومع آرایشم نمیکنم جز ی رژ کمرنگ

2790
2778
2791
2779
2792