2821
2789
عنوان

چادری شدن!

| مشاهده متن کامل بحث + 3568 بازدید | 121 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من خودم بی حجاب بودم‌و با شنیدن یه نوحه که توش از دزدین معجر حضرت زینب میگفت و سوختن چادر مادر سادات ...

یعنی اینقدر سریع؟ 

خیلی خوبه من خیلی باید روی خودم کار کنم ... چون روزه و سخنرانی و اینا هم میرم ولی بعضی هاش فقط تاثیر دارن روم اونم کم

منظور از حجاب چادر نیست پوششه عزیزم  یعنی یا کاملا سرلخت باشی همیشه یا همیشه پوشش داشته باشی ح ...

مگ میزارن سر لخت باشی،اینجا ایران است

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
حالا چرا بی حجاب کامل۔مانتویی با حجاب باش۔یا معمولی

خب منظورم همون مانتویی با حجابم هست منظورم پوششه ولی اینکه یکم مانتو یکم مو بیرون باز یک روز چادر خیلی اذیتم میکنه تعادل ندارم .

چی میگه فلسفه که باعث شد دین و کنار بزاری؟

چیزهایی راجب تناقض داشتن حرفاشون اینکه اگه دین داشته باشم و یا نداشته باشم ولی ادم خوبی باشم یکین پس چه لزومی به داشتن دین هست و یسری حرفای دیگه 

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
مگ میزارن سر لخت باشی،اینجا ایران است

تو خیابون نزارن 

تو مهمونی و جاهای دیگه که میشه

بعدم کسی که بخواد بی حجاب  باشه میاد تو خیابون همونطوری الان اون شال ته سر چه فرقی داره با بی حجابی کامل

نه بی حجابی کامل نه حجاب کامل 

خودت باش همین خدارو با قوانین صدا نکن خدارو تو چارچوب باید ها و نبایدها قرار ندید 

خدارو از دل صدا کن بنده خوبی باش با خدا حرف بزن نماز بخون تو همه چیز خدارو یاد داشته باشی یعنی اعتقاد

نه اینکه از اینجا تا اونجا مسح باید کشید 

نه اینکه اینقدر مو نباید بیرون باشه 

نه اینکه یک چادر سیاه باید باشه

نه اینکه با شلوار خشتک نما و ارایش تحریک امیز بیایی بیرون 

خودت باش طوری باش که جلب توجه نکنی کسی با دیدنت حالش طوری نشه

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
منظورم پوششه عزیزم حتما چادر رو نمیگم. ولی یا پوشش یا کلا هیچی دیگه بینش یک جوریه اصلا حس خوبی ندار ...

خو همه بینشن یعنی میخوای کلا با تاپ و شلوارک بگردی دیگه اره به نظرت میشه ما هم مانتو میپوشیم یه وقت کوتاه یه وقت بلند شلوار قد نود یا بلند سخت میگیری چرا تو