2777
2789
عنوان

چادری شدن!

| مشاهده متن کامل بحث + 3570 بازدید | 121 پست
نمیشه حد وسطش باشی ن اونجوری ن بی حجاب 

منظورم پوششه عزیزم حتما چادر رو نمیگم.

ولی یا پوشش یا کلا هیچی دیگه بینش یک جوریه اصلا حس خوبی ندارم چون الان خودم بینشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب نمیشه که بی‌حجابی یا حجاب باید یکی انتخاب کنی بعد درمورد پوششت فکر کنی مثلا اگه حجاب انتخاب کردی باید ببینی میتونی چادر سرت کنی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

حد وسط بیشتر مواقع ثبات میاره درصدش کمه پشیمون بشی ولی ‌ولسم سواله بین چادر و بی حجابی!؟ یعنی خودت نمیدونی اعتقاداتی داری یا نه؟ معمولا تردید بین چادر داشتن نداشتنع نه بی حجابی کامل انگار دوتا ادم کاملا متفاوت درونت در حال جدالن!

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
منظورم پوششه عزیزم حتما چادر رو نمیگم. ولی یا پوشش یا کلا هیچی دیگه بینش یک جوریه اصلا حس خوبی ندار ...

کلاهیچی یعنی چه؟؟ 

من بی حجاب بودم البته حجاب معمولی داشتم😁

با کلی تحقیق😁

و اینا وقتی سردار سلیمانی فوت کرد همون روز که خواستیم بریم اهواز با خودم و خدای خودم عهد کردم که از اون روز با حجاب بشم😍

وقتی رفتم کلا دخترای محجبه رو دیدم عاشق حجاب شدم و دو سه تا کتاب که واقعا خود سردار سلیمانی گرفته بود. برای دخترای محجبه توی جمعیت کتابشو هنوز هم دارم درمورد حجاب ه⁦🖐️⁩🥺

اینطوری حجاب رو انتخاب کردم

وزن فعلی:۶۸ وزن هدف:۵۶ عضو گروه آبی💙💫
خیلی عجیبه  یا چادری یا بی حجاب کامل؟؟؟؟؟ بلاخره شما یه گرایشی تو وجودتون باید باشه دیگه

چون هرجفتش و بودم نمی تونم تصمیم بگیرم و اینکه من تحت تاثیر جمع بعضا قرار میگیرم این خیلیی بده

حقیقتش به حجاب ولی ارادم خیلی سسته چون تکلیفم معلوم نیست

اراده ات قوی کن به نظرم همون تحقیق کنی و کتاب بخونی برات خوب باشه