2789
عنوان

چادری شدن!

| مشاهده متن کامل بحث + 3570 بازدید | 121 پست
ما یه فامیل داریم بیرون و تو مراسمهای مذهبی  از همه با حجابتره و گریه کن مجلسه  ولی تو جشن ...

واییی وایی دقیقاااا منظور منم اینه 

از اینکه هرجا برم رنگ جماعت اونجا بشم خسته ام... 

اراده موندگاری پای تصمیم م رو ندارم... و از همه مهم تر این که نمی خوام دو رو باشم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از بچگي چجوري بودي ؟ از اول بي حجاب؟ يا چادري بودي نپوشيدي دوباره مي خواي بپوشي

خانوادم مذهبی ان منم چادر میپوشیدم یک دوره کلا ول کردم الانم وسط آسمون و زمین تلو تلو میخورم..

برا چی وسط اسمون و زمینی؟ باید علتشو بدونی خودت بعد رفعش کنی

به خاطر اینکه یک روزه میرم روزه تحت تاثیر قرار میگیرم تا یک هفته رو جانمازم و دیگه همش با چادر

یک روز دیگه میرم یک تولد یا مراسمی جایی دوباره ول می کنم

مشکل از اراده است انگار...

واییی وایی دقیقاااا منظور منم اینه  از اینکه هرجا برم رنگ جماعت اونجا بشم خسته ام...  ار ...

من حجاب دوست ندارم واسه همین مراسمهای مذهبی نمیرم اگرم مجبور باشم واسه احترام شاید یه چادر سر کنم ولی خب همه میدونن حجاب انتخاب من نیست 

من قبلا چادری بودم و با حجاب کامل..اهل نماز و روزه و مسجد هم بودم..اما الان چند ساله دیگه اعتقادی به ...

پشیمون نیستی که ول کردی همه چیز و ؟

الان یعنی راحت تری و آرامش بیشتری داری؟

خانوادم مذهبی ان منم چادر میپوشیدم یک دوره کلا ول کردم الانم وسط آسمون و زمین تلو تلو میخورم..

بایددد خودتو پیداکنی که اینم فقط خودت میتونی کمک خودت کنی ... منم خیلی گاهی حجاب دوس دارم .. الان ححاب خودمب یتهایت عادیه  چیزی ک نه بخاطرش  همسرم خانوادم و خودم شرمنده بشم ته جوری که خیلی خودمو مذهبی خشک و تندرو جلوه بدم

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘

فك كنم بخاطر اينه همينجوري يه چيزي از خانوادت گرفتي بدون اينكه شناختي دربارش داشته باشي به نظرم فقط برو دنبال كتاب كتاب راجع به خدا امام ها اينجوري شناختتو افزايش بده بالاخره يه طوري ميشه ديگه

من حجاب دوست ندارم واسه همین مراسمهای مذهبی نمیرم اگرم مجبور باشم واسه احترام شاید یه چادر سر کنم ول ...

باز من مراسمای مذهبی و دوست دارم(البته نه همه شون رو) 

ولی مراسمای باز تر با آدمای باز تر که میرم پاهام شل میشه روز از نو روزی از نو...

پشیمون نیستی که ول کردی همه چیز و ؟ الان یعنی راحت تری و آرامش بیشتری داری؟

خیییلیی احساس بهتری دارم،واقعا بعضی وقتا فکر میکنم جچوری اون چادر و حجاب رو تحمل میکردم..

الان یکی باید به زور تو خیابون روسری سرم کنه😄😄😄

و غریب کسی ست که محبوبی ندارد 🥰
بایددد خودتو پیداکنی که اینم فقط خودت میتونی کمک خودت کنی ... منم خیلی گاهی حجاب دوس دارم .. الان حح ...

خب خودم چجوری به خودم کمک کنم؟ وقتی هنوز تعادل و ثبات این و ندارم که تو هر جمع رنگ جماعت نشم...:)

نمی تونم کمک کنم که اومدم اینجا از بقیه نظر میخوام...

باز من مراسمای مذهبی و دوست دارم(البته نه همه شون رو)  ولی مراسمای باز تر با آدمای باز تر که م ...

با شیطان درونت بجنگ

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
خیییلیی احساس بهتری دارم،واقعا بعضی وقتا فکر میکنم جچوری اون چادر و حجاب رو تحمل میکردم.. الان یکی ...

پس چجوری میگن چادر و پوشش و نماز آرامش میاره 

کمکت می کنه از خطرات و مزاحمت ها دورت می کنه؟ من با حجاب احساس خوبی دارم ولی عرضه نگه داری ش و ندارم متاسفانه...

باز من مراسمای مذهبی و دوست دارم(البته نه همه شون رو)  ولی مراسمای باز تر با آدمای باز تر که م ...

به نظرم واقعا جدي مشكلت رو دنبال كن خيلي بده اينجوري به خودت ظلم ميكني منم از اين دوستا داشتم كاملا متوجه ميشدم تغيير رفتارشون رو به هر قشر خاصي كه ميرسيدن مثل اونا ميشدن