2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق طلاق بهتره. یک ماه طول میکشه. طلاق توافقی ممکنه بامبول دربیاره طرفت. ولی اگه در نیاره همون یه ماه

نه عزیزم انقدر طول نمیکشه اگر در دادگاهشون درجریان باشه ۱الی ۲روز طول میکشه کارای دفتریش...

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚

فرقی ندارع دو ماه تا دو ماه و نیم طول میکشه ولی حق طلاق اگ‌شوهرت ب طلاق راضیه نگیری بهتره چون باید حتما وکیل بگیری و هزینه وکیلم با خودته ولی اگ شوهرت راضیه ب طلاق بهتره توافقی جداشی همون وقتو میبره ولی هزینه کمتری ب گردنت میوفتع

حسبی الله🌹
فرقی ندارع دو ماه تا دو ماه و نیم طول میکشه ولی حق طلاق اگ‌شوهرت ب طلاق راضیه نگیری بهتره چون باید ح ...

نمی‌دونستم بنظرتون چقدر میشه حق الوکاله

ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع 

کجای این دنیا ی روزع تموم کردن؟؟؟؟؟؟؟ مگ امکان داره 

میگم اگر هر دو راضی باشن و نخوان ادا دربیاره ۱روزه.

من توافقی جدا شدم ۱روزه تموووم

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
نه عزیزم انقدر طول نمیکشه اگر در دادگاهشون درجریان باشه ۱الی ۲روز طول میکشه کارای دفتریش...

من خودم این پروسه‌رو‌ گذروندم. وکالت طلاق داشتم و از زمان اقدامم یه ماه و یه هفته طول کشید تا روزی که دفترخونه امضای طلاقمو زدم. لابد شما بهتر میدونید🥸

بازگشت شکوهمندانه خودم رو بهتون تبریک میگم.
من خودم این پروسه‌رو‌ گذروندم. وکالت طلاق داشتم و از زمان اقدامم یه ماه و یه هفته طول کشید ...

کارای دفتریشو میگم خانم😂میگم اگر جریان داشته باشه تو دادگاه کارای طلاقشون برای من ۷سال پیش بوده جدیدا اژلاع ندارم.من چیزی ک میدونستم رو به اس گفتم شما هم نظر خودتو ناراحت نکن خودتو😘

میگم اگر هر دو راضی باشن و نخوان ادا دربیاره ۱روزه. من توافقی جدا شدم ۱روزه تموووم

برو مگ میش یک‌روزه کی رفتین مشاوره کی رفتین دادگاه کی درخواست دادین کی وقتتون شد 😐😐😐 این قضیه طلاقتون مال چند سال پیشع؟

حسبی الله🌹
برو مگ میش یک‌روزه کی رفتین مشاوره کی رفتین دادگاه کی درخواست دادین کی وقتتون شد 😐😐😐 این قضیه طلا ...

نه گلم میگم فقط و فقط کار دفتریش

اصن موقع ما مشاور نبود وکیل طرف زنگ زد گفت بیاین توافقی جداشین چون مدت عقدتون کوتاه بوده و توام فقط میخوای از شرش راحت شی.منم گفتم کلک بازی نباشه ازخدامه.

خلاصه فرداش رفتیم دادگاه برگه پزشک قانونی داد رفتم ازهمونجا بعدم برگه رو تا وقت اداری رسوندم فرای فرداش از محضر وقت گرفتیم.قبلش چند جلسه رفته بودیم.اما من صحبتم اینه اگررر راه رو رفتین و تهش میخواین جدا شین توافقی....مال من سال ۹۲بود