دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
کلی غذا دارم تو یخچال مرغ قورمه اش یکیش و گرم میکنم برا خودم همسرمم پای مرغ پختم دوس داره
نوش جان
یک عدد مادر شوهر پر رو یک عدد همکار ..................خودت میدونی یک عدد خونه بزرگ که ...
من مواد لازم رو ندارم مادرشوهرم فوت شده همکار هم ندارم از شانس بد دیشب خونه رو تمیز گردم 😁گذشته از شوخی عزیزم به اعصابت مسلط باش دنیا دو روزه
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
وای شوهرم خیلی بدغذاس بعدشم اینکه ماکارونی رو بلد نیستم میخوام شب بذارم که اگه خراب شد یچیز ح ...
شوهره منم یکم ایراد گیر و فلانه ولی اگ مثلا غذایی باشه که قبولش داشته باشه، اصن تکراری بدش نمیاد
ابگوشت رو سه بار پشت سر هم میدم بهش🤭😂
ماکارونی که سخت نیست
شفته میشه؟
تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛ میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
نه بابا کی گفته دو روزه اگه دو روز بود که مشکلی نداشتیم
وقتی ازغصه مریض شدی بعد میفهمی که دو روز بود ......
شوهره منم یکم ایراد گیر و فلانه ولی اگ مثلا غذایی باشه که قبولش داشته باشه، اصن تکراری بدش نمیاد اب ...
ولی من شوهرم اصلا تکراری نمیخوره اصلااا
اره شفته میشه😫😫
چقدر غذای مصنوعی میخوریم همه گفتند ماکارونی یا پیتزا بعد میگییم چرا مریضیم کمتر کسی گفته آبگ ...
وای کاش میتونستم کلجوش درست کنم😍😍😍😍😍
بلد نیستم
شوهره منم یکم ایراد گیر و فلانه ولی اگ مثلا غذایی باشه که قبولش داشته باشه، اصن تکراری بدش نمیاد اب ...
عهههه توهم ۲۰ سالته و بارداری😂😂😂 منم منمممم
همش ناراحتم که زود دارم درگیر زندگی و اینا میشم🥲🥲
ولی من شوهرم اصلا تکراری نمیخوره اصلااا اره شفته میشه😫😫
توی آبش زردچوبه و نمک و روغن میریزی؟
یکم وقتی دونِ(یعنی یکم که هنوز حالت خامه و یذره سفتی داره) آبکشش کن
بعدم قشنگ با آبسرد بشور
وقتی ام دم انداختی اول شعله رو زیاد کن تا خوب بخار بپیچه تو قابلمه بعد کمه کم کن
تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛ میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘