2777
2789
عنوان

ناهار چی دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 67 پست
عهههه تو‌هم ۲۰ سالته و بارداری😂😂😂 منم منمممم  همش ناراحتم که زود دارم درگیر زندگی و اینا می ...

عه توام بیست ساله و بارداری🤗🥰

تیکر بزار، بفهمیم بارداری😄

چند ساله عروسی کردی؟

یعنی خودت نی نی نمیخواستی!؟

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
توی آبش زردچوبه و نمک و روغن میریزی؟ یکم وقتی دونِ(یعنی یکم که هنوز حالت خامه و یذره سفتی داره) &nb ...

اره ۲-۳ ماه پیش درست کردم خیای خوب شد میترسم ایم دفعه باژ خراب کنم 

امشب ببینم چیکار میکنم😂

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه توام بیست ساله و بارداری🤗🥰 تیکر بزار، بفهمیم بارداری😄 چند ساله عروسی کردی؟ یعنی خودت نی ...

۲ ساله ازدواج کردیم 

چند وقته اومدیم خونمون ولی از همون روژ اول عقد با هم زندگی میکتیم 

شوهرم بیشتر میخواست من دودل بودم 

تو چطور

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
وای کاش میتونستم کلجوش درست کنم😍😍😍😍😍  بلد نیستم

همون دیگه 

کلجوش فقط با ماست محلی یا کشک محلی خوشمزه میشه 

توی شهر توی مغازه ها مگه بغیر از ماکارونی و از این مواد غذایی ها چیز دیگری هم پیدا میشه 

ماست رو که نگو آب رنگ دار 

مگه کلجوش ازش درمیاد

عهههه تو‌هم ۲۰ سالته و بارداری😂😂😂 منم منمممم  همش ناراحتم که زود دارم درگیر زندگی و اینا می ...

خیلی هم خوب 

فکر میکنید بیست سال کمه 

یه زن فقط تا سی سالگی یه باروری خوبی داره بچه. هاتو زود بدنیا میاری بی دغدغه و سالم 

میخوای سی سالگی بچه بیاری با قرص و آمپول 

شکر کن که زود ازدواج کردی شکر فقط 

همون دیگه  کلجوش فقط با ماست محلی یا کشک محلی خوشمزه میشه  توی شهر توی مغازه ها مگه بغیر ...

دقیقا منم با کشک درست میکرد مامانم از لذت سیر نمیشد ادم

خیلی هم خوب  فکر میکنید بیست سال کمه  یه زن فقط تا سی سالگی یه باروری خوبی داره بچه. هات ...

همش میگم بقیه دارن میرن دنبال خوشی درس کار من دنبال بچه

همش میگم بقیه دارن میرن دنبال خوشی درس کار من دنبال بچه

نه شما در جوانی با بچه هاتون حال میکنید 

بعدا برای تفریح و همه چی وقت هست شما سی ساله بشد بچه تون ده ساله است حدودا 

اونم هم پای شما میاد 

پشت سر هم بیارید تا دیگه بعد هفت سال دستتون یه مقدار بازتر بشه 

از اینکه زود ازدواج کردید از زندگیتون لذت ببرید و شکرگذار باشید 

توی کار درس هیچی نیست