2777
2789
عنوان

ناهار چی دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 67 پست
کوفت خوب چیزیه شماهم امتحان کنین

طرز تهبه لدفا

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارم صبونه میخورم😐

صدامو داری؟؟؟؟                                                 متولد ۷۸😎وزن:۶۳ 👰قد:۱۷۰                    کراش دوران بچگیم تا الان :رضا گلزار👫                    ی پسر دارم شاه نداره از خوشگلی ماه نداره😐😂                    درحال کنکور دادن بودم ک منو شوهر دادن😷          ی بار عاشق شدم تو دوران ما گوشی نبود نامه میدادیم هعیییی خدا یادش میوفتم قلبم تیر میکشههه فقط شعری که تو نامه اش بود هروز یادمه 💔                   گفتم غم تو دارم              گفتا غمت سراید                    گفتم که ماه من شو         گفتا اگر براید۔۔۔۔۔💔                اون عاشقم نبود دقیقا برعکس من😀                                                                                         خلاصه۔۔۔۔

کلی غذا دارم تو یخچال مرغ قورمه اش یکیش و گرم میکنم برا خودم همسرمم پای مرغ پختم دوس داره

اقایون درخواست ندن                       من قرض کردم تا برات خرج کردم               من کف خیابون وبرات فرش کردم     من واسه داشتنه تو نذر کردم         من تو رو ی فرشتع فرض کردم
من ابگوشت درست میکنم ولی خودم هنوز زیر پتوام 

از بس این چند وقت خوردم دیگه شوهرم میکشتم بگم ابگوشت😂

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
میخواستم قیمه بخورم  ولی فکر کنم دردای زایمانم شروع شده .اینطوری پیش بره هیچی  دعا کنید ...

الهییی عزیزم 

ان شالله زایمان راحتی داشته باشی 

منم هفته هفتممه

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
کلی غذا دارم تو یخچال مرغ قورمه اش یکیش و گرم میکنم برا خودم همسرمم پای مرغ پختم دوس داره

ما دیشب پای مرغ خوردیم 🙈😃

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

ی غذای ساده خوشمزه بپز

یتیمچه 

چرخکرده با سیب زمینی

کشک بامجون

اقایون درخواست ندن                       من قرض کردم تا برات خرج کردم               من کف خیابون وبرات فرش کردم     من واسه داشتنه تو نذر کردم         من تو رو ی فرشتع فرض کردم

😁😁

ما دیشب پای مرغ خوردیم 🙈😃

نوش جان عزیزم

من خودم اصلن ندوس

غذای تکراری نمیخورین؟  همون ماکارونی رو زیاد بزار😁🤭

وای شوهرم خیلی بدغذاس 

بعدشم اینکه ماکارونی رو بلد نیستم میخوام شب بذارم که اگه خراب شد یچیز حاضری بخوریم🤣